رئیس خانه کشاورز استان:
دولت صدای سیب زمینی کاران را بشنود
رئیس خانه کشاورز استان گفت: سرانه مصرف سالیانه سیب زمینی هر ایرانی ۴۵ کیلو است و این در حالی است که در دیگر کشورهای جهان این مقدار به ۱۸۰ کیلو در سال میرسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پونه زار، رئی خانه کشاورز استان اصفهان در نشست خانه کشاورز فریدونشهر حضور یافت و با شنیدن مشکلات سیب زمینی کاران فریدونشهری از انتقال مشکلات کشاورزان به دفتر مرکزی خانه کشاورز و سپس دولت سخن گفت و اظهار کرد: این نشستها باید بتواند صدای کشاورزان ما را به دولت برساند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پونه زار,محمد صادقی از پایین بودن قیمت تضمینی خرید سیب زمینی توسط دولت انتقاد کرد و از دولت خواست ۱۵۰۰ ریالی که به ازای صادرات هر کیلو سیب زمینی به صادرکنندگان میدهد را در خرید تضمینی مصرف کرده و به قیمت تضمینی هر کیلو سیب زمینی اضافه کند.
,وی از پایین بودن سرانه مصرف سیب زمینی در کشور سخن گفت و افزود هم اکنون سرانه مصرف سیب زمینی هر ایرانی ۴۵ کیلو در سال است و این در حالی است که در دیگر کشورهای جهان این مقدار ۱۸۰ کیلو در سال است. رئیس خانه کشاورز استان از صدا و سیما خواست در راستای جهتدهی مصرف سیب زمینی در کشور تلاش کند.
,صادقی رفع معضل سیب زمین را منوط به حرکت هر دو طرف دولت و سیب زمینی کاران دانست و گفت: دولت باید با سیاستگذاریهای صحیح و کشاورزان باید با اصلاح الگوی کشت و افزایش عملکرد در هکتار خود در این جهت قدم بردارند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه