کارشناس ارشد روابط بین الملل:
فاجعه نیجریه نشانه عصبانیت استکبار از عظمت اسلام است
کارشناس ارشد روابط بین الملل گفت: ابعاد جهانی راهپیمایی اربعین، نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا و تاثیر آن ها بر گسترش موج اسلام خواهی در غرب، عصبانیت نظام سلطه را از شکوه روز افزون اسلام قابل پیش بینی کرده است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، علیرضا سعیدآبادی کارشناس ارشد روابط بین الملل با اشاره به ابعاد جهانی راهپیمایی اربعین و نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا و تاثیر آن ها بر گسترش موج اسلام خواهی در غرب ، عصبانیت نظام سلطه را از شکوه روز افزون اسلام قابل پیش بینی دانسته و گفت: همزمان با پایان مراسم اربعین ، تجاوز ارتش اردوغان به مناطق شمالی عراق یک شروع زود هنگام برای نشان دادن خشم استکبار جهانی توسط دست نشانده منطقه ای آن ها و در ادامه ، در این روزها یورش ارتش نیجریه به شیعیان منطقه زاریا تداوم اقدامات تروریستی در جهان اسلام بشمار می رود که هر دو این حوادث ، در چارچوب یک سناریوی مشترک صهیونیستی-تکفیری قابل ارزیابی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,وی ، مدل رهبری و احیاگری اسلامی در نیجریه را برگرفته از انقلاب اسلامی مردم ایران معرفی کرد و افزود: حجت الاسلام و المسلمین شیخ زکزاکی در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت شهادت سه فرزندش ، شهریور امسال در جمعیت دفاع از ملت فلسطین در تهران برگزار گردید دیدار با امام راحل (ره) در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی را سرآغاز احیاگری اسلامی و حیات شیعه در نیجریه عنوان کرد که اکنون جمعیت پیروان آن بالغ بر چندین میلیون –بیش از هفت میلیون-می گردد.
,سعیدآبادی با تاکید بر این که بیش از 95 درصد شیعیان نیجریه پیش از این ، مذهب و دین دیگری داشته اند گفت:شیعیان نیجریه نسخه تکثیر شده آرمان های انقلابی مردم مسلمان ایران هستند که برای حفظ ارزش های جهان اسلام فداکاری های قابل ستایشی انجام داده اند و بارها مورد یورش نظامیان و شبه نظامیان قرار گرفته اند.برگزاری مراسم روز قدس که هرساله با شکوه خاصی در نقاط مختلف آن کشور انجام می شود از افتخارات اسلام است.برای مثال ، در سال 1393 در حمله نیروهای شبه نظامی بوکوحرام در روز جهانی قدس به مردم بی دفاع زاریا ، ده ها تن که بیشتر آن ها از زنان و کودکان بودند شهید و مجروح شدند.در میان آن ها ، سه فرزند رهبر شیعیان نیجریه نیز از جمله شهدا بودند.
,شایان ذکر است در یورش چندروزه اخیر نیروهای نظامی ارتش نیجریه به حسینه بقیه الله ، دارالرحمه شهر و خانه شیخ زکزاکی در منطقه زاریای ایالت کادونا گفته می شود صدها تن کشته و زخمی شده اند و فرزند دیگر و معاون حجت الاسلام و المسلمین شیخ زکزاکی به شهادت رسیده اند و رهبر شیعیان نیجریه نیز مجروح شده و درحال حاضر ، در بازداشت به سر می برد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه