رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد خبر داد؛
110 کرسی آزاداندیشی در سطح مدارس گناباد برگزار می شود
رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد از برگزاری 110 کرسی آزاد اندیشی در سطح مدارس متوسطه دوره اول و دوم گناباد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، سید محمد مهدوی صبح امروز (شنبه) در برگزاری اولین کرسی آزاداندیشی فصل حضور که با حضور 120 نفر از رؤسای شوراهای دانش آموزی مدارس گناباد در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، گفت: طبق انجام تحقیقات و پژوهش در سال گذشته 3 اولویت مهم کشور در سال 94 موضوعات انرژی هسته ای، انتخابات و سرمایه های اجتماعی انتخاب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی افزود: لذا در همین راستا 30 هزار کرسی آزاداندیشی با عنوان فصل حضور در مدارس متوسطه اول و دوم برگزار می شود که از این تعداد 110 کرسی آزاداندیشی در مدارس گناباد برگزار خواهد شد.
,کرسی های آزاد اندیشی دانش آموزی در راستای افزیش بصیرت و روشنگری دانش آموزان می باشد
, کرسی های آزاد اندیشی دانش آموزی در راستای افزیش بصیرت و روشنگری دانش آموزان می باشد,فرماندار گناباد نیز در این کرسی آزاداندیشی گفت: دانش آموزان باید علاوه بر محفوظات علمی که برای رشد و توسعه علمی کشور ضروری است، هوش اجتماعی نیز داشته باشند و کرسی های آزاد اندیشی دانش آموزی در راستای افزیش بصیرت و روشنگری دانش آموزان می باشد.
,محمد علی نبی پور افزود: با توجه به اینکه پدیده های اجتماعی چند وجهی می باشند، تحلیل هر شخصی از این مباحث متفاوت می باشد و لذا دانش آموزان باید جامع ترین و مستدل ترین تحلیل را بپذیرند.
,وی با بیان اینکه در کرسی های آزاداندیشی نباید از تخریب و تشریح یک سوی مباحث استفاده نمود، تصریح کرد: باید اقدامات انجام شده در کشور را منصفانه نقد کنیم چراکه نقد منصفانه سبب افزایش رشد و توسعه می شود.
,فرماندار گناباد با بیان اینکه دانش آموزان علاوه بر فراگیری علم و دانش باید در سطح جامعه و زندگی اجتماعی موثر باشند، گفت: یکی از راه های تاثیر دانش آموزان در امورات اجتماعی، مشارکت آنان است و این فرآیند در شوراهای دانش آموزی از جنبه اجتماعی و فرهنگی متبلور شده است.
,نبی پور توجه دانش آموزان به شوراهای دانش آموزی را مهم دانست و اذعان کرد: اگر دانش آموزان به شوراهای دانش آموزی توجه نکند و از مسئولین مدارس مطالبه گری نکنند، آنها نیز این شوراها را جدی نخواهند گرفت.
,وی ادامه داد: توجه به شوراهای دانش آموزی بدین معنا می باشد که دانش آموزان در فرآیندهای اجتماعی جامعه نیز این اهتمام را داشته باشند و زندگی و تصمیم مشارکت جویانه و کارهای مشارکتی را در زندگی شخصی و اجتماعی خود دنبال کنند.
,در ادامه روسای شوراهای دانش آموزی مدارس متوسطه دوره اول و دوم گناباد سوالات خود را فرماندار شهرستان بیان و وی پاسخ لازم را داد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه