محفل انس با قرآن در حرم احمد ابن اسحاق(ره) برگزار شد
در راستای سی و هشتمین مسابقات سرارسری قرآن کریم محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی و کشوری و همچنین اقشار مختلف مردم شهرستان سرپلذهاب در محل حرم احمد ابن اسحاق (ره) برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، مسئول واحد فرهنگی قرآنی حرم احمد ابن اسحاق درگفتگو با خبرنگار ما گفت: نگاه به قرآن از نظر اندیشمندان، عبرت آموز بودن آن است وعمل به قرآن موجب سعادت انسان ها می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,,
حجت الاسلام خلیل چراغی درادامه افزود: برگزاری چنین جلساتی می تواند برتداوم جلسات انس با قرآن دیگر کمک نماید.
,,
وی درجهت اشاعه فرهنگ قرآن خوانی به صورت دسته جمعی اظهار داشت: هر چند قرآن این کتاب آسمانی را می توان در منازل نیز قرائت کرد اما به حکم اینکه یَدُ الله مَعَ الجَماعة است قرائت آن بطور دسته جمعی و در مساجد قطعاً عنایات الهی را بدنبال خواهد داشت.
,,

, چراغی درادامه گفت: درحال حاضر یک مرکز حفظ قرآن در شهرستان سرپل ذهاب فعال هستند و بیش از 650 نفر از فعالان قرآنی شهرستان در این مراکز از آموزش های قرآنی بهره مند می شوند.
,,
در این مراسم قاریان بین المللی و کشوری به تلاوت آیات روح بخش کلام وحی پرداختند .
,,
گفتنی است این محفل نورانی در راستای سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم درشهرستان سرپل ذهاب برگزار شده است.
,,


,
,


,
,







,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه