مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور خراسان رضوی:
حوزه های علمیه باید به علوم مختلف توجه داشته باشند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با اشاره به ضرورت توجه حوزه های علمیه به علوم مختلف نظیر علوم طبیعی، ریاضیات، طب و شیمی گفت: درگذشته تمامی علوم درکنار هم و توسط حوزه به بشریت ارائه می شده که باتوجه به خروجی دانشگاه های اسلامی ، توانسته بودند خدمات ارزشمندی به بشریت انجام دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حجت الاسلام محمد کاظم جباریان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نورخراسان رضوی در نخستین همایش وحدت حوزه و دانشگاه شهرستان تایباد گفت: وحدت حوزه و دانشگاه یادگار امام راحل و دستور اسلام و قرآن کریم به همه اعصار بوده است. جوامع اسلامی در سایه وحدت وهمدلی به رشد وتعالی می رسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,وی به تاسیس حوزه و دانشگاه در عصر امام صادق (ع) اشاره نمود و گفت: فارغ التحصیلات مکتب امام صادق (ع) باعث افتخارجوامع اسلامی وجهان بشریت می باشند.
,این استاد دانشگاه با اشاره به ضرورت توجه حوزه های علمیه به علوم طبیعی ، ریاضیات ؛ طب و شیمی و…. گفت: درگذشته تمامی علوم درکنار هم و توسط حوزه به بشریت ارائه می شده که باتوجه به خروجی دانشگاه های اسلامی ، توانسته بودند خدمات ارزشمندی به بشریت انجام دهند.
,حجت الاسلام جباریان افزود: اینگونه همایشها باعث نزدیکی اساتید حوزه و دانشگاه می شود و برای پیشرفت اهداف انقلاب موثر ومفید می باشد.
,مولوی غلام نبی توکلی امام جمعه اهل سنت تایباد دیگر سخنران این همایش تشیع وتسنن بود که عنوان کرد: همه اساتید و متفکران اسلامی باید تلاش کنند که چالشهایی که امروز بنام اسلام توسط تندروها ایجاد شده را جلوگیری و نسبت به حل مشکلات با وحدت و همدلی و روشنگری چاره اندیشی نمایند.
,امام جمعه اهل سنت شهرستان تایباد گفت: وحدت برای توسعه وآبادانی هرجامعه ای موثر و از مهمترین ضروریات می باشد.
,حجت الاسلام محمدجواد نظافت مدیر حوزه علمیه المهدی مشهد مقدس بود در این همایش اظهارکرد: وحدت این نیست که تشیع و تسنن ازعقاید فکری و مذهبی خود دست بردارند، وحدت تکیه همه پیروان مذاهب برمشترکات دینی واسلامی است.
,وی ادامه داد: داشتن مبانی مشترک شامل : خدا ؛ قران ، کعبه ، پیامبر(ص) این را به ما می گوید : که همه مسلمین در اهداف کلی در یک مسیر قرارداریم وباید تبین وتبلیغ مشترکات دینی راداشته باشیم تا به وحدت معقول و مورد نیاز در جوامع اسلامی برسیم.
,حجت الاسلام نظافت گفت: امروز همه مسلمین دشمنان مشترک دارند و دشمنان اسلام زمینه ایجاد اختلاف را درکشورهای اسلامی دامن می زنند.
,مدیر حوزه علمیه المهدی مشهد افزود: تندروهایی که خود را منتسب به تشیع وتسنن می کنند باعث ایجاد مشکلات وموجب ضرر به مذاهب و مسلمین می شوند که حوزه های علمیه دراین خصوص باید چاره اندیشی کنند.
,وی نشست های مشترک فی مابین علما ومدرسین حوزه ودانشگاه را موثر دانست وگفت: این نشست ها باعث نزدیکی دلها به هم می شود و این نزدیکی مشکلات را حل می کند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه