فرماندهی انتظامی گنبدکاووس خبر داد؛
جمع آوری ۲۹ نفر از معتادین ولگرد شهرستان
فرمانده انتظامی شهرستان گنبدکاووس از جمع آوری ۲۹ نفر از معتادین و کارتن خوابهای ولگرد در اجرای طرح ارتقاء و امنیت اجتماعی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، سرهنگ محمد علی عسگری با اشاره به پاکسازی نقاط آلوده اظهار کرد: تعداد ۲۹ نفر از معتادان ولگرد جمع آوری شده که از این تعداد ۱۸ نفر با هماهنگی مقام محترم قضائی به مرکز ترک اعتیاد توسکستان و تعداد ۱۱ نفر نیز در یکی از مراکز ترک اعتیاد شهرستان گنبدکاووس اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,وی با بیان این مطلب که پس از اقدامات اطلاعاتی انجام شده به مدت دو روز در این طرح افزود: تعداد ۱۳ باب منزل که محل پاتوق معتادین بوده شناسایی شد و مورد بازرسی مامورین قرار گرفت که همراه با این ۲۹ نفر از معتادان، مقادیری نیز مواد مخدر کشف شد.
,سرهنگ عسگری این طرح را به منظور پاکسازی مناطق آلوده و جلوگیری از سرقت های جزئی که اکثرا توسط معتادان پرخطر انجام می شود یاد آور شد و اجرای این طرح را در جهت ارتقاء امنیت اجتماعی گنبدکاووس دانست.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه