رییس کمیته بانوان ستاد دهه فجر شهرستان تفرش:

21بهمن ،همایش انقلاب اسلامی و منزلت زن در تفرش

21بهمن ،همایش انقلاب اسلامی و منزلت زن در تفرش
رییس کمیته بانوان ستاد دهه فجر شهرستان تفرش : انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای فراوانی داشت که حجاب و منزلت زن از مهمترین دستاوردهای آن در حوزه زنان است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیارآفتاب،جلسه هماهنگی "همایش انقلاب اسلامی و منزلت زن " با حضور بانوان شاغل در ادارت تفرش درفرمانداری تفرش تشکیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,

رییس کمیته بانوان ستاد دهه فجر شهرستان تفرش در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب در تفرش گفت : انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای فراوانی داشت که حجاب و منزلت زن از مهمترین دستاوردهای آن در حوزه زنان است .

,

"زهرا بیاتی " اظهار داشت : در روز 21 بهمن که با نام " زن ،انقلاب اسلامی ،تحکیم  بنیان خانواده " نامگذاری شده ، همایشی با عنوان " انقلاب اسلامی و منزلت زن "با شرکت خواهران تفرشی در سالن پروفسور حسابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساعت 15 برگزار می شود .

,

کارشناس امور بانوان فرمانداری تفرش همکاری سایر دستگاهها جهت اطلاع رسانی پیامکی و نصب بنر در سطح شهر جهت این مراسم را خواستار شد .

,

" بیاتی " اجرای قرآن ، سرود جمهوری اسلامی ،خیرمقدم فرماندار ، پخش کلیپ،سخنرانی ، قرائت بیانیه را از برنامه های این همایش عنوان کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه