منصوریان: پورحیدری چیزی به من نگفت

منصوریان: پورحیدری چیزی به من نگفت
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت: باید به پیشکسوتان بیشتر رسیدگی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا منصوریان که برای عیادت از منصور پورحیدری سرپرست استقلال به بیمارستان ایران مهر رفته بود در جمع خبرنگاران گفت: من برای عیادت از ایشان آمدم و امیدوارم که هر چه سریعتر سلامتی‌شان را بازیابند. باید پیشکسوتانمان را بیشتر درک کنیم و پیگیر احوال آنها باشیم تا وقتی بیمار می‌شوند بیشتر به آنها کمک کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در مورد اینکه پورحیدری به او چیزی گفته است، گفت: نه چیزی به من نگفت من و نکونام بر بالین او حاضر شدیم و او داروهایش را خورده بود و در حال استراحت بود. وظیفه ما بود که به عیادت او بیاییم.

,

بهنام ابوالقاسم‌پور نیز گفت: پیشکسوتان باید چکاب شوند. بهنام ابوالقاسم‌پور پس از عیادت از پورحیدری گفت: من و جواد نکونام به عیادت او آمدیم باید برای پیشکسوتان شناسنامه‌های پزشکی درست شود و همواره چکاب شوند تا به این حال و روز نیفتند.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه