مادر شهید محمود رمضانی به فرزند شهیدش پیوست
مادر شهید والامقام محمود رمضانی، به فرزند شهیدش پیوست؛ این مادر صبور در مورد فرزندش می گفت: پسرم آروزی شهادت داشت و شهادت از عسل برایش شیرین تر بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن، مادر شهید محمود رمضانی دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست؛ مراسم تشییع پیکر مطهر این مادر صبور، امروز صبح از ساعت 9:30 از محل بهشت رضا بردسکن به سمت روستای برجک،زادگاه شهید، با حضور پررنگ مردم ولایت مدار بردسکن برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح بردسکن،,مرحومه مهری جنیدی،مادر شهید،در مورد فرزندشهیدش می گفت: فرزندم به بسیج و سپاه بسیار علاقه مند بود؛ آرزوی شهادت داشت و می گفت: «مادر! شهادت از عسل برایم شیرین تر است».
,شهید محمود رمضانی،جهادگر شهیدی که در عنفوان جوانی در سن 21 سالگی در عملیات مرصاد به دفاع از ارزشهای اسلامی در تاریخ 1367/5/4 به آرزوی دیرینه اش رسید و به خیل یاران شهیدش پیوست.
,مادر شهید می گفت: فرزندم بسیار مهریان بود و هر وقت به مرخصی می آمد به همۀ خانوداه و قو م و خویش ها سر می زد و جویای حالشان می شد؛ دوستان و همرزمانش نیز بسیار به او علاقه مند بودند.
,شهید رمضانی که در اثر اصابت تیر مستقیم، توسط منافقین کوردل به شهادت رسیده بود، در زادگاهش روستای برجک آرام گرفت و وصیت کرده بود، بعد از شهادتش زینب ور باشند و پرچم سبز به در خانه بزنند.
,سربلندی و شکیبایی را برای بازماندگان خواستاریم و از خداوند متعال می خواهیم روح آن مرحومه مغفوره با فرزند شهیدش محشور شود.
,انتهای پیام/رض
,,
]
ارسال دیدگاه