کارشناس اداره هواشناسی استان:

کاهش دما و بادهای شدید میهمان استان می‌شود

کاهش دما و بادهای شدید میهمان استان می‌شود
کارشناس اداره هواشناسی استان گفت: امروز(یکشنبه) هوای استان کمی ابری است که به تدریج با افزایش ابر در ارتفاعات و بارش پراکنده برف همراه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  خبرنگار اجتماعیصبح قزوین، مهدی آخوندی، کارشناس پیش بینی اداره هواشناسی استان درباره وضعیت جوی این هفته استان گفت: براساس آخرین نقشه‌های پیش یابی و تصاویر ماهواره‌ای برای امروز(یکشنبه) و فردا با گذر امواج کم دامنه در ساعات بعدازظهر و شب افزایش ابر را خواهیم داشت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی در ادامه افزود: همچنین برای فردا با شمالی شدن جریانات هوا وزش بادهای نسبتا شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود. 
این کارشناس پیش بینی اداره هواشناسی اذعان کرد: امروز(یکشنبه) هوای استان کمی ابری است که به تدریج با افزایش ابر در ارتفاعات و بارش پراکنده برف همراه است. 
وی ادامه داد: فردا (روز دوشنبه) هوای استان نیمه ابری و گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در ارتفاعات با بارش پراکنده روبرو خواهد بود. 
آخوندی گفت: روزهای سه شنبه و چهارشنبه جو استان صاف تا کمی ابری است. 
وی در پایان ابراز کرد: بیشینه دما در شبانه روز گذشته مربوط به شهرستان آبیک و کمینه دما مربوط به شهرستان آوج است. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه