در پایان هفته دوم لیگ برتر ووشو بانوان :
تیم جوانان همدان در جایگاه دوم قرار گرفت
هفته اول و دوم لیگ برتر ووشوی بانوان باشگاه های ایران در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان روز گذشته برگزار شد و در پایان هفته دوم جوانان بانوان همدانی در جایگاه دوم قرار گرفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ هفته اول و دوم لیگ برتر ووشوی بانوان باشگاه های ایران در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان روز گذشته برگزار شد و در پایان هفته دوم بانوان همدان دوم شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , همدان ورزش؛, هفته اول و دوم لیگ برتر ووشوی بانوان باشگاه های ایران در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان روز گذشته برگزار شد و در پایان هفته دوم بانوان همدان دوم شدند.,در هفته اول تیم همدان 2 بر 6 بازی را به هیات کرمانشاه (سرپل ذهاب) واگذار کرد .در پایان این دور تیم همدان به عنوان تیم اخلاق در این بازیها معرفی شد .در هفته دوم تیم همدان 7 بر 0 هیات شهرستان مرند را شکست دادو در پایان جدول رده بندی پس از تیم صدر نشین البرز در جایگاه دوم ایستاد .
, در هفته اول تیم همدان 2 بر 6 بازی را به هیات کرمانشاه (سرپل ذهاب) واگذار کرد .در پایان این دور تیم همدان به عنوان تیم اخلاق در این بازیها معرفی شد .در هفته دوم تیم همدان 7 بر 0 هیات شهرستان مرند را شکست دادو در پایان جدول رده بندی پس از تیم صدر نشین البرز در جایگاه دوم ایستاد .,انتهای پیام/ پ
, انتهای پیام/ پ]
ارسال دیدگاه