جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا :

سوریه خط مقدم جبهه حق وباطل است

سوریه خط مقدم جبهه حق وباطل است
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره به جنایات داعش وتکفیریها در کشتار مسلمانان به خصوص شیعیان در عراق و سوریه، سوریه را خاکریز و خط مقدم جبهه حق و باطل دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، حجت الاسلام نجف قلیزاده سرایی، روز یکشنبه در همایش محفل انس و مودت بازنشستگان سپاه عجب شیر، با بیان اینکه در زمان کنونی نیروهای انقلابی رسالت سنگینی بر عهده دارند، افزود: نظام اسلامی به عنوان قدرت شرق آسیا با اقتدار در مقابل دشمنان اسلام ایستاده است.
وی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، اظهار کرد: داعش و گروه های تکفیری دست نشانده و مورد حمایت رژیم غاصب صهیونیستی و امریکا هستند و نمی توانند ماهیت استکباری و صهیونیستی خود را انکار کنند.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا یادآور شد: آن ها در تلاش هستند تا با ایجاد شبهات انحرافی، بین مسلمانان اختلاف انداخته و ریشه نظام اسلامی را خشک کنند.
حجت الاسلام قلیزاده، ادامه داد: بر هر مسلمانی واجب است این جنایات را محکوم کرده و با اظهار همدردی با مردم مظلوم این کشورها، در حد امکان به آن ها کمک کند.
وی، با تاکید به اینکه مبارزه با گروه تروریستی داعش وظیفه جهانی است، یادآوری کرد: مدعیان حقوق بشر جنایت داعش در فرانسه را به شدت محکوم می کنند، ولی نسبت به فجایع انسانی در عراق، سوریه، یمن و دیگر کشورهای اسلامی سکوت اختیار کرده اند و با ادامه این روند به طور یقین شعله تروریسم دامن کشورهای غربی را خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه