رونمایی از اسناد هویتی استاد دکتر محمد معین
با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان در اداره کل ثبتاحوال گیلان ، از دو سند هویتی گنجینه اسناد گیلان مربوط به استاد دکتر محمد معین و پهلوان محمود نامجوی رونمایی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آستانخبر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان ایجاد گنجینه اسناد هویتی در استان و کشور را از عوامل مهم معرفی مفاخر به نسلهای بعد عنوان کرد و گفت: این اقدام علاوه بر معرفی مفاخر استان، در معرفی ویژگیهای فعالیتهای ثبتاحوال به مردم موثر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستانخبر,محمد احمدی پور با اشاره به در پیش بودن انتخابات در کشور، خواستار تسریع در ارائه خدمات به مراجعین و دقت بیشازپیش در صدور مدارک هویتی برای درخواستکنندگان خدمات در ادارههای ثبتاحوال استان شد.
,به گزارش آستانخبر، استاد دکتر محمد معین از مفاخر نامی استان است که در نهم اردیبهشت سال 1297 هجری شمسی در محله زرجوب شهر رشت به دنیا آمد. ششساله بود که نخست مادرش طلعت و شش روز بعد پدرش ابوالقاسم را از دست داد و تحت سرپرستی پدربزرگش محمدتقی معین العلما که از روحانیون مورداحترام زادگاهش بود، قرار گرفت. وی در شانزدهسالگی لیسانس ادبیات فارسی و فلسفه و علوم تربیتی را از دانشگاه تهران گرفت و درحالیکه تنها 17 سال داشت به ریاست دانشسرای مقدماتی اهواز منصوب شد، سپس ریاست دانشسراهای وزارت فرهنگ (آموزشوپرورش فعلی) را به عهده گرفت و در همین زمان توانست دوره روانشناسی عملی، خطشناسی، قیافهشناسی و مغز شناسی را بهصورت مکاتبهای در آموزشگاه روانشناسی بروکسل بلژیک بگذراند و تصدیقنامه آن دوره را کسب کند. در سال 1321 در سن 24 سالگی با نوشتن رساله مزدیسنا و تاثیر آن در ادبیات فارسی اولین کسی بود که در ایران به اخذ درجه دکترای ادبیات فارسی نایل آمد.
, آستانخبر,پهلوان محمود نامجوی نیز از ورزشکاران بااخلاق استان است که در سال ۱۲۹۷ شمسی در محلهٔ استادسرای رشت به دنیا آمد. پدرش مشهدی تقی به کار تجارت اشتغال داشت. او علاوه بر وزنهبرداری در ورزش زورخانهای، ژیمناستیک، بدنسازی و کشتی نیز فعالیت داشت و در ۱۸ سالگی عنوان قهرمانی کشور در رشتهٔ کشتی را به دست آورد.
,نامجو اولین مدال طـلای جهانی وزنهبرداری را در قهرمانی جهان ۱۹۴۹ لاهه برای ورزش ایران به ارمغان آورد و دربازیهای آسیایی دهلینو ۱۹۵۱ اولین وزنهبردار آسیایی شد که توانست رکورد جهانی را ترقی دهد. از شگفتیهای نامجو کسب قهرمانی جهان در سن ۴۱ سالگی بود.
,

,
, انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه