منتظر صدور حکم فرماندار بجنورد هستیم

منتظر صدور حکم فرماندار بجنورد هستیم
مدیرکل سیاسی و امنیتی استانداری خراسان‌شمالی گفت: منتظر صدور حکم فرماندار بجنورد از سوی وزارت کشور هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اترک نیوز خیرالله ترخانی مدیرکل سیاسی و امنیتی استانداری خراسان‌شمالی اظهار کرد: گزینه مورد نظر استانداری خراسان شمالی به وزارت کشور اعلام شده و طبق قانون تصمیم گیری نهایی در خصوص انتخاب فرمانداران بر عهده وزارت کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,
وی در خصوص به تعویق افتادن زمان معرفی فرماندار بجنورد نسبت به زمان وعده داده شده از سوی مسئولان استانی افزود: زمان قطعی مشخص نیست و ما نیز همچنان منتظر صدور حکم از سوی وزارت کشور هستیم.
,
ترخانی ادامه داد: مقرر بود طی هفته گذشته ابلاغ فرماندار جدید شهرستان بجنورد از سوی وزیر کشور صادر شود اما به دلیل این که وی به منظور انجام سفر کاری در وین به سر می برد،این مهم به تاخیر افتاد.
,
به گزارش اترک نیوز، محمود ثمینی فرماندار بجنورد تیرماه سال جاری برای کاندیداتوری دهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در اسفند ماه سال جاری برگزار می شود از سمت خود استعفا داد و فرمانداری بجنورد از تیرماه تا کنون به صورت سرپرستی اداره می شود.
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه