مسئول اداره بهداشت دامپزشکی خراسان رضوی:

مزارع تکثیر و پرورش ماهی خراسان رضوی بیماری VHS ندارد

مزارع تکثیر و پرورش ماهی خراسان رضوی بیماری VHS ندارد
مسئول اداره بهداشت دامپزشکی خراسان رضوی گفت: مزارع تکثیر و پرورش ماهی استان عاری از بیماری وی اچ اس(VHS) است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، علیرضا آریان در خصوص  بیماری آبزیان در استان خراسان رضوی ظهر امروز اظهار داشت: در سه ماهه اول و سوم سال جاری عملیات پایش بیماری و نمونه برداری از مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی و اجرای سیستم مراقبت فعال و ردیابی بیماری VHS انجام شد و در آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان آزمایشات لازم صورت پذیرفت که تمامی موارد ازمایش شده در هر دو فصل از نظر بیماری VHS منفی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها,

وی با اشاره بر  اینکه عمده تلفات این بیماری در ماهیان قزل آلای کمتر از 100 گرم تا 70 درصد و بالای وزن 100 گرم رخ می دهد افزود: در صورت آگاهی از تلفات در مزارع استان، به طور قطع در یک واکنش سریع اقدامات لازم برای شناسایی این بیماری و کنترل آن انجام خواهد شد، تا بیماری به سایر مزارع پرورش ماهی منتقل نشود.

,

کارشناس مسئول اداره بهداشت و بیماری های آبزیان دامپزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: تمام مزارع پرورشی و مراکز تکثیر آبزیان استان، باید دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور را رعایت نمایند و ضمن ارتقای شرایط امنیت زیستی در مزارع خود، جا به جایی و فروش ماهیان خود را با اخذ گواهی های بهداشتی و حمل از شبکه های دامپزشکی انجام دهند.

,

وی از پرورش دهندگان آبزیان خواست: هرگونه تلفات در مراکز تولیدی خود را به نزدیکترین شبکه دامپزشکی شهرستان گزارش دهند و از خرید تخم های چشم زده، بچه ماهی، غذا و سایر نهاده های غذایی از مراکز غیرمجاز خودداری نمایند و نسبت به ارتقای سلامت بهداشتی و اصلاح ساختار بهداشتی مزارع پرورشی خود زیرنظر دامپزشکان اقدام کنند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه