اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

فتنه جدید ترکیه و سعودی در راه است

فتنه جدید ترکیه و سعودی در راه است
منابع خبری اعلام کرده اند که رئیس جمهور ترکیه قصد دارد در سفری قریب الوقوع به پایتخت عربستان، با ملک سلمان پادشاه این کشور دیدار و در خصوص اوضاع منطقه گفت و گو کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر،  بر این اساس قرار است اردوغان در اواخر ماه جاری میلادی (دسامبر) به ریاض سفر کند و چنانچه منابع آگاه گزارش می دهند،  این سفر در راستای تکمیل سفر ماه نوامبر اردوغان به دوحه و برخی رایزنی های مشترک حامیان دولتی گروه های تکفیری در منطقه بر سر مسائل جاری در عراق و سوریه صورت می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بنابر این گزارش، نتیجه سفر اردوغان در ماه نوامبر به دوحه، چیزی جز تجاوز نظامی به عراق با چراغ سبز آل سعود و آل ثانی نبود، لذا هم اکنون اردوغان در صدد است ضمن پررنگ ساختن مثلث «آنکارا، دوحه، ریاض» در منطقه، بار دیگر در کالبد کم جان داعش و گروه های تکفیری در منطقه نفس تازه ای بدمد.

واقعیت امر این است که عربستان، قطر و ترکیه هر سه سیاست های منطقه ای خود در سوریه و عراق را شکست خورده می بینند. افزایش تلفات نیروهای تکفیری در منطقه از یک سو و مشاهده ناامیدی غرب و رژیم صهیونیستی از آنچه در عراق و سوریه می گذرد منجر به تحرکات تازه مثلث حامی گروه های تکفیری در منطقه شده است. کارشناسان و تحلیلگران آگاه مسائل منطقه معتقدند خروجی این سفر اقدامی مشترک در راستای تقویت گروه های تکفیری، مخصوصا داعش و جبهه النصره خواهد بود.

در این دیدار اردوغان از دوحه و ریاض خواهد خواست تا در تقابل با مسکو مواضعی علنی و جدی اتخاذ کنند. درخواستی که تاکنون از سوی ریاض و دوحه مورد پذیرش جدی قرار نگرفته و همین مسئله منجر به نارضایتی آنکارا شده است. خیز جدید اردوغان برای سفر به عربستان سعودی، نشان از فتنه ای دارد که بار دیگر از آبشخور حامیان داعش در منطقه بر خواهد خواست.

یکی از مواردی که در این سفر بر روی آن هماهنگی صورت خواهد گرفت، ممانعت از گنجانده شدن نام برخی گروه های تروریستی و تکفیری در لیست سیاه سازمان ملل متحد است. همچنین در این سفر قرار است بر روی موضوعاتی مانند نحوه بازی مشترک آنکارا و ریاض در مذاکرات سوریه میان طرفین تبادل نظر شود.

این سفر درست در زمانی صورت می گیرد که اردوغان به سبب اقدامات نسنجیده خود در منطقه مورد اعتراض ملت های منطقه و افکار عمومی جهان قرارگرفته است. این اعتراض ها به گونه ایست که حتی نارضایتی حامیان غربی ترکیه و عربستان سعودی از جمله برخی اعضای ناتو را نیز برانگیخته است.

عربستان سعودی اخیرا اعلام کرده است که قصد تشکیل ائتلاف بین المللی ضد تروریسم را دارد! ادعایی که به یک طنز شبیه می ماند. در این ائتلاف که با هدف حمایت از داعش تشکیل می شود، قرار است کشورهای ترکیه و قطر نقشی محوری و اساسی ایفا کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه