برگزاری مراسم صبحانه سالم در مدارس شهرستان میرجاوه

برگزاری مراسم صبحانه سالم در مدارس شهرستان میرجاوه
رییس اداره آموزش و پرورش میرجاوه از اجرای طرح صبحانه سالم در مدارس این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پایگاه خبری لادیز؛ مراسم صبحانه سالم برای  نخستین بار با حضور رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان میرجاوه و جمعی از مسئولین در دبیرستان دخترانه فاطمیه این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

 

,

 رییس اداره آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگارما اظهار کرد: هدف از اجرای این مراسم تشویق دانش آموزان به خوردن صبحانه سالم است،که باتوجه به استقبال دانش آموزان، اجرای این طرح را در در تمامی مدارس شهرستان میرجاوه گسترش خواهیم داد.

,

 

,

حسینعلی دهباشی افزود: دانش‌آموزانی که صبحانه کامل می‌خورند، تمرکز و انرژی بیشتری دارند، اغلب این دانش‌آموزان قدرت یادگیری خوبی دارند و نمرات بهتری هم کسب می‌کنند، چرا که صبحانه وعده غذایی اصلی و مهم برای دانش‌آموزان است.

,

 

,

دهباشی با اشاره به این که صبحانه سالم اهمیت بسزایی در یادگیری دانش آموزان دارد، خاطر نشان کرد : با برگزاری این قبیل برنامه ها دانش آموزان به خوردن صبحانه سالم که مهمترین وعده غذایی محسوب می شود، تشویق خواهند شد .

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه