رئیس پلیس فتای استان یزد خبر داد

برداشت غیر مجاز 12 میلیون ریالی و خیانت در امانت در یزد

برداشت غیر مجاز 12 میلیون ریالی و خیانت در امانت در یزد
رئیس پلیس فتای استان یزد از دستگیری مجرمی‌ که اقدام به برداشت غیرمجاز 12 میلیون ریالی از حساب شخص دیگری کرده بود، خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  یزد رسا، رئیس پلیس فتای استان یزد از دستگیری مجرمی‌ که اقدام به برداشت غیرمجاز 12 میلیون ریالی از حساب شخص دیگری کرده بود، خبر داد.
 رئیس پلیس فتا استان یزد گفت: با اعلام شکایت فردی به پلیس فتا استان مبنی بر اینکه از حساب وی مبلغ 12 میلیون ریال به صورت اینترنتی سرقت شده است موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با پیگیری‌های پلیس محرز شد متهم از سال‌ها قبل اقدام به سرقت از حساب شاکی به میزان اندک می‌‌کرد و در آبان ماه امسال اقدام به خرید میلیونی کرده است که در تحقیقات پلیس مشخص شد متهم تعدادی کارت شارژ و یک عدد گوشی تلفن همراه به صورت اینترنتی خرید کرده است.
این مقام مسئول ادامه داد: طی پیگیری‌های انجام شده مشخص شد متهم حدود یک سال و نیم پیش از طریق یک وب‌ سایت بازی‌های آنلاین با شاکی آشنا شده است و شاکی به دلیل نا آشنا بودن از خرید اینترنتی، اطلاعات شخصی کارت خود را در اختیار متهم قرار داده‌ است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته متهم 21 ساله،ساکن تهران، در یزد دستگیر و طی مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
رئیس پلیس فتای استان در این خصوص به شهروندان هشدار داد که هیچ گاه با افرادی که در شبکه‌های اجتماعی و بازی‌های شبکه‌ای آشنا می‌‌شوید اعتماد نکنید و اطلاعات بانکی خود را در اختیار افراد غیر قرار ندهید و والدین نیز می‌بایست بر حساب‌های بانکی فرزندان خود کنترل لازم را داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزد رسا,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه