عضو شورای شهر کوت عبدالله خبر داد;
عبیاوی به عنوان شهردار کوت عبدالله به شهرداری بازگشت
عضو شورای شهر کوت عبدالله با اشاره به جلسه روز گذشته اعضای شورای شهر با مسئولین شهری در استانداری خوزستان اظهار داشت: در این جلسه قانون را برای همه ی اعضای شورا توضیح دادند و همه قانع شدند و امروز هم محمد عبیاوی به عنوان شهردار کوت عبدالله به شهرداری بازگشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب نیوز، طاهر باوی عضو شورای شهر کوت عبدالله در خصوص اختلافات این شورا با بیان این که در شورا کسی از قانون تمکین نکرده است عنوان داشت: برداشت ها از یک ماده قانونی متفاوت بوده که این در تمامی شوراها اتفاق می افتد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز،,
وی افزود: در این موارد نیز فصل الخطاب فرمانداری و شورای حل اختلاف هستند.
باوی با اشاره به جلسه روز گذشته اعضای شورای شهر با مسئولین شهری در استانداری خوزستان اظهار داشت: در این جلسه قانون را برای همه ی اعضای شورا توضیح دادند و همه قانع شدند و امروز هم محمد عبیاوی به عنوان شهردار کوت عبدالله به شهرداری برگشت.
, باوی با اشاره به جلسه روز گذشته اعضای شورای شهر با مسئولین شهری در استانداری خوزستان اظهار داشت: در این جلسه قانون را برای همه ی اعضای شورا توضیح دادند و همه قانع شدند و امروز هم محمد عبیاوی به عنوان شهردار کوت عبدالله به شهرداری برگشت.
,
همچنین وی معتقد است این اختلافات روی عملکرد شهردار تاثیر گذاشته و در این رابطه گفت: متاسفانه به دلیل مشکلات و مسائلی که در شورای شهر به وجود آمد ما نتوانستیم در سال 94 شاهد عملکرد مناسبی هم از سمت شورا و هم از سمت شهردار باشیم
,
باوی عنوان داشت: خیلی مسائل به هم گره خورده اند اما اگر بخواهیم بر اساس هزینه های موجود عملکرد شهرداری را ارزیابی کنیم در دوسال اول شهردار خوب عمل کرده است
وی افزود: از نظر مالی شهرداری آن بضاعت را ندارد که پروژه ها را بهتر از این پیش ببرد ، ما پروژه های خوبی در دست انجام داریم که پس از پایان مراحل مورد نیاز شاهد انجام این پروژه ها خواهیم بود.
]
ارسال دیدگاه