کسب مقام اول جوان خوزستانی در جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات +عکس
"سید محمد موسوی"، کارمند شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز، در دومین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات جوان حائز رتبه اول شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب نیوز، در جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات جوان، از فعالیت های "سید محمد موسوی"، مدیر کنترل پایداری سد و نیروگاه دز در عرصه توسعه علوم نوین و فناوری های دانش بنیان و ارائه دستاوردها، ایده ها و طرح های مرتبط با صنعت آب و برق قدردانی و لوح تقدیر و تندیس رتبه اول جشنواره به وی اعطا شد.
طراحی و ساخت اسکله شناور مختص دریاچه سدها و ایده تخلیه رسوب با راندمان بالا از جمله فعالیت ها و ایده هایی است که این جوان خوزستانی به جشنواره ارائه نموده است.
این جشنواره که با حضور 65 نخبه و مبتکر از سراسر کشور در بخش های فنی مهندسی و پزشکی به میزبانی شهرستان دزفول برگزار شد، روز جمعه 27 آذرماه سال جاری با تقدیر از نخبگان برتر کشور، به کار خود پایان داد.
اعضای انجمن مخترعین و نخبگان کشور، پس از اتمام جشنواره، از تأسیسات سد و نیروگاه دز بازدید کردند.
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه