یک فعال سیاسی:
حضور پرشور مردم در حماسه 9 دی اوج بصیرت ملت ایران بود
مردم با حضور پرشور خود در حماسه 9 دی ماه 1388 به داستان فتنه گران و فتنه انگیزان خاتمه داده و عمق بصیرت خود را به نمایش گذاشتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، شهریار حیدری در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار داشت: اقتدار و جایگاه کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون تلاش و فداکاریهای امام راحل (ره)، هدایت های مقام معظم رهبری و همراهی تمامی ملت ایران است که در چارچوب ولایت مداری قرار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,,
وی در ادامه با اشاره به فتنه ها و نقشه های دشمنان برای ضربه زدن به کشور، افزود: آنچه که در 9 دی ماه سال 88 اتفاق افتاد پیام ملت ایران به فتنه گران بود، چرا که مردم برای نظام جمهوری اسلامی ایران هزینه های بسیاری داده اند که نمونه بارز آن شهدای گرانقدر این مرز و بوم است.
,,
این کاندیدای انتخابات مجلس تصریح کرد: حماسه 9 دی به نوعی اتحاد بین ملت، حاکمیت و اعلام وفاداری به ولایت بوده است.
,,
حیدری خاطر نشان کرد: ملت ایران همواره نشان داده اند که در تمامی عرصه های حساس انقلاب حاضر بوده و آماده هستند جان خود را برای دفاع و حفظ و حراست از این نظام تقدیم کنند.
,,
وی در پایان گفت: به لطف خداوند جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف روند رو به رشدی داشته به گونه ای که امروزه به عنوان یک کشور و قدرت برتر اسلامی در دنیا مطرح است چرا که امام راحل (ره) و پس از آن مقام معظم رهبری به خوبی کشور را هدایت کرده اند.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه