تنها نماینده مازندران در میان مربیان لیگ برتر فوتبال /تصاویر
این مربی ۳۴ ساله یکی از سرمایه های مازندرانیها در عرصه مربیگری است که پیش از این سابقه بازی در تیم پاس تهران، ابومسلم خراسان را در کارنامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوادکوه آنلاین، مهدی امیری سوادکوهی مربی جوان و با دانش سوادکوهی که با حضورش در لیگ برتر فوتبال کشور به عنوان «مربی»، نام مازندران را باری دیگر اما این بار در بخش مربیان، در سطح اول فوتبال کشور بر سر زبانها انداخت.
پس از اینکه سیاوش بختیاری زاده از تیم استقلال اهواز برکنار شد، مربی سوادکوهی فوتبال ایران و دستیار علی حنطه، بهعنوان بهترین گزینه برای هدایت این تیم بحرانزده انتخاب شدند تا هدایت یکی از محبوب ترین تیم های لیگ برتری را بر عهده بگیرند.
امیری طبق سال های گذشته در کنار علی حنطه حضور دارد تا این مربی مشهدی را در راه دشوار نجات از سقوط تیم بهدست گرفته، یاری کند.
این مربی ۳۴ ساله یکی از سرمایه های مازندرانیها در عرصه مربیگری است که پیش از این سابقه بازی در تیم پاس تهران، ابومسلم خراسان را در کارنامه دارد و دارای کارت مربیگری (B) آسیا بوده، بعد از طی مراحل متعدد علمی مربیگری روز دنیا و تجربه سرمربیگری و قهرمانی های متعدد مدارس فوتبال تحت نظر خود، هدایت چند تیم خوب لیگ یک همچون شهرداری اراک، ابومسلم مشهد، راهیان کرمانشاه، استقلال اهواز و نساجی مازندران را در سابقه مربیگری خود دارد.
این مربی لیگ برتری که با پشتکار فراوان توانست امروز در بالاترین سطح فوتبال ایران دانش مربیگری خود را به رخ کهنهکاران فوتبال ایران بکشاند، این روزها در صدر اخبار فوتبال ایران قرار دارد.
وی با اینکه تیم بحران زدهای را تحویل گرفته ولی همچنان امیدوار به رفع مشکلات این تیم بوده و با قدرت در تکاپوی ارتقای فوتبال ایران است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,




, 
, 
, انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه