توصیه ها و پندهای یک مرد موفق کُرد به جوانان
آقای جواد حقیقی دانشجوی ترم آخر دکتری و مدیر شهرسازی و معماری منطقه چهار ارومیه از زندگی و تجربیاتش برای جوانان می گوید[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل سیلوانا، مهندس جواد حقیقی در گفتگویی از زندگی و تجربیاتش برای جوانان و کسانی که هنوز در آغاز راه هستند گفت:
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل سیلوانا، مهندس جواد حقیقی در گفتگویی از زندگی و تجربیاتش برای جوانان و کسانی که هنوز در آغاز راه هستند گفت:, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل سیلوانا، مهندس جواد حقیقی در گفتگویی از زندگی و تجربیاتش برای جوانان و کسانی که هنوز در آغاز راه هستند گفت:, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیلوانا, مهندس جواد حقیقی در گفتگویی , از زندگی و تجربیاتش برای جوانان و کسانی که هنوز در آغاز راه هستند گفت:,بنده جواد حقیقی (گله بان سابق) هستم، من در سال 1347در روستای کانی شوریک از توابع بخش صومای برادوست شهر ارومیه به دنیا آمدم.
اول و پنج ابتدایی را در روستای نیچان و دوم تا چهارم ابتدایی را در روستای خودمان درس خواندم ، در دوره ی راهنمایی که مصادف با اولین سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود در روستای میاوق بکشلو و دوره دبیرستان را در دبیرستان محمد جعفر معنوی (جامع سابق) ارومیه در رشته ی ریاضی فیزیک ادامه دادم.
در سال 1365با پشتکار و زحمت فراوان وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شدم و در نیمه اول سال 1370 موفق به اخذ دانشنامه کارشناسی در رشته ی مهندسی عمران شدم.
دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه آزاد مهاباد در رشته عمران با گرایش سازه به اتمام رساندم .
بنده هم اکنون در دوره دکتری مدیریت استراتژیک در دانشگاه صنایع و معادن ایران در ترم آخر مشغول به تحصیل هستم.
اینجانب در سال 1373 بعد از اتمام خدمت مقدس سربازی در کارگاه های بنیاد جانبازان به عنوان سرپرست کارگاه مشغول کار شدم.
در سال 1380بعد از به تصویب رسیدن ، شهر شدن سرو به عنوان اولین شهردار سرو معرفی و حدود 5 سال انجام وظیفه نمودم در سال 1386 به عنوان شهردار ربط سردشت انتخاب و از سال 1387 در شهرداری منطقه 4 ارومیه به عنوان مدیر شهرسازی و معماری منطقه انجام وظیفه می کنم .
بنده در کنار کار خودم در دانشگاه های علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت پاره وقت مشغول تدریس هستم.
اگر بخواهم برای جوانان عزیز بخصوص جوانان با هوش کُرد از رازهای موفقیت بگویم ،این نکته باید ذکر شود که موفقیت به خود شخص بر می گردد یعنی شخص باید در نهادش حس تلاش را داشته باشد و نباید از شکست ها بترسد هر شکستی آغاز پیروزی های بزرگ است ، من هم در زندگی ام مشکلات بسیار بزرگی داشتم اما با توکل بر خدا و پشتکار تمام آن ها را پشت سر گذاشتم.
در مرحله دوم خانواده بسیار موثر است ، مشوق اصلی بنده تا سال اول دبیرستان پدرم بود با فوت پدر عزیزم با حمایتهای مادر و برادرم توانستم تا اتمام دوره کارشناسی با وجود شاغل بودن ادامه تحصیل دهم.
من از جوانان کُرد می خواهم که در کسب علم بسیار کوشا باشند و با هر امکاناتی که دارند نسبت به ادامه تحصیل اقدام کنند ، کسب علم و دانش کار بسیار مقدسی است و جوانان در هر سنی همیشه باید به دنبال کسب علم و دانش باشند و دراین راه خستگی معنا ندارد.
با توجه به اینکه امروز مراکز علمی و دانشگاهی فراوانی در دسترس است باید جوانان به دنبال کسب علم باشند، زمانی که بنده می خواستم رشته ی مورد علاقه ام عمران را ادامه دهم در کل استان آذربایجان غربی در کل مراکز دانشگاهی چنین رشته ای وجود نداشت ، ولی الحمدالله هم اکنون در تمام شهرستان ها مراکز علمی دایر و جوانان ما می توانند استفاده نمایند.
تمام این موفقیت ها و پیشرفت ها در سایه امنیتی است که حاصل تلاشها ،رشادت ها و خون کسانی است که باعث شدند این مملکت با اقتدار در مقابل دشمنان بایستد و امروزه ما با خاطری آسوده نسبت به ادامه تحصیلات و برنامه ریزی برای پیشرفت بپردازیم.
جوانان عزیز ما هیچ گاه نباید خسته شوند و همیشه باید برای سربلندی این کشور عزیز تلاش کنند.
انتهای پیام/
بنده جواد حقیقی (گله بان سابق) هستم، من در سال 1347در روستای کانی شوریک از توابع بخش صومای برادوست شهر ارومیه به دنیا آمدم.
, بنده جواد حقیقی (گله بان سابق) هستم، من در سال 1347در روستای کانی شوریک از توابع بخش صومای برادوست شهر ارومیه به دنیا آمدم., بنده جواد حقیقی (گله بان سابق) هستم، من در سال 1347در روستای کانی شوریک از توابع بخش صومای برادوست شهر ارومیه به دنیا آمدم., بنده جواد حقیقی (گله بان سابق) هستم، من در سال 1347در روستای کانی شوریک از توابع بخش صومای برادوست شهر ارومیه به دنیا آمدم.,اول و پنج ابتدایی را در روستای نیچان و دوم تا چهارم ابتدایی را در روستای خودمان درس خواندم ، در دوره ی راهنمایی که مصادف با اولین سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود در روستای میاوق بکشلو و دوره دبیرستان را در دبیرستان محمد جعفر معنوی (جامع سابق) ارومیه در رشته ی ریاضی فیزیک ادامه دادم.
, اول و پنج ابتدایی را در روستای نیچان و دوم تا چهارم ابتدایی را در روستای خودمان درس خواندم ، در دوره ی راهنمایی که مصادف با اولین سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود در روستای میاوق بکشلو و دوره دبیرستان را در دبیرستان محمد جعفر معنوی (جامع سابق) ارومیه در رشته ی ریاضی فیزیک ادامه دادم., اول و پنج ابتدایی را در روستای نیچان و دوم تا چهارم ابتدایی را در روستای خودمان درس خواندم ، در دوره ی راهنمایی که مصادف با اولین سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود در روستای میاوق بکشلو و دوره دبیرستان را در دبیرستان محمد جعفر معنوی (جامع سابق) ارومیه در رشته ی ریاضی فیزیک ادامه دادم., اول و پنج ابتدایی را در روستای نیچان و دوم تا چهارم ابتدایی را در روستای خودمان درس خواندم ، در دوره ی راهنمایی که مصادف با اولین سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود در روستای میاوق بکشلو و دوره دبیرستان را در دبیرستان محمد جعفر معنوی (جامع سابق) ارومیه در رشته ی ریاضی فیزیک ادامه دادم.,در سال 1365با پشتکار و زحمت فراوان وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شدم و در نیمه اول سال 1370 موفق به اخذ دانشنامه کارشناسی در رشته ی مهندسی عمران شدم.
, در سال 1365با پشتکار و زحمت فراوان وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شدم و در نیمه اول سال 1370 موفق به اخذ دانشنامه کارشناسی در رشته ی مهندسی عمران شدم., در سال 1365با پشتکار و زحمت فراوان وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شدم و در نیمه اول سال 1370 موفق به اخذ دانشنامه کارشناسی در رشته ی مهندسی عمران شدم., در سال 1365با پشتکار و زحمت فراوان وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شدم و در نیمه اول سال 1370 موفق به اخذ دانشنامه کارشناسی در رشته ی مهندسی عمران شدم.,دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه آزاد مهاباد در رشته عمران با گرایش سازه به اتمام رساندم .
, دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه آزاد مهاباد در رشته عمران با گرایش سازه به اتمام رساندم ., دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه آزاد مهاباد در رشته عمران با گرایش سازه به اتمام رساندم ., دوره کارشناسی ارشد را در دانشگاه آزاد مهاباد در رشته عمران با گرایش سازه به اتمام رساندم .,بنده هم اکنون در دوره دکتری مدیریت استراتژیک در دانشگاه صنایع و معادن ایران در ترم آخر مشغول به تحصیل هستم.
, بنده هم اکنون در دوره دکتری مدیریت استراتژیک در دانشگاه صنایع و معادن ایران در ترم آخر مشغول به تحصیل هستم., بنده هم اکنون در دوره دکتری مدیریت استراتژیک در دانشگاه صنایع و معادن ایران در ترم آخر مشغول به تحصیل هستم., بنده هم اکنون در دوره دکتری مدیریت استراتژیک در دانشگاه صنایع و معادن ایران در ترم آخر مشغول به تحصیل هستم.,
اینجانب در سال 1373 بعد از اتمام خدمت مقدس سربازی در کارگاه های بنیاد جانبازان به عنوان سرپرست کارگاه مشغول کار شدم.
, اینجانب در سال 1373 بعد از اتمام خدمت مقدس سربازی در کارگاه های بنیاد جانبازان به عنوان سرپرست کارگاه مشغول کار شدم., اینجانب در سال 1373 بعد از اتمام خدمت مقدس سربازی در کارگاه های بنیاد جانبازان به عنوان سرپرست کارگاه مشغول کار شدم., اینجانب در سال 1373 بعد از اتمام خدمت مقدس سربازی در کارگاه های بنیاد جانبازان به عنوان سرپرست کارگاه مشغول کار شدم.,در سال 1380بعد از به تصویب رسیدن ، شهر شدن سرو به عنوان اولین شهردار سرو معرفی و حدود 5 سال انجام وظیفه نمودم در سال 1386 به عنوان شهردار ربط سردشت انتخاب و از سال 1387 در شهرداری منطقه 4 ارومیه به عنوان مدیر شهرسازی و معماری منطقه انجام وظیفه می کنم .
, در سال 1380بعد از به تصویب رسیدن ، شهر شدن سرو به عنوان اولین شهردار سرو معرفی و حدود 5 سال انجام وظیفه نمودم در سال 1386 به عنوان شهردار ربط سردشت انتخاب و از سال 1387 در شهرداری منطقه 4 ارومیه به عنوان مدیر شهرسازی و معماری منطقه انجام وظیفه می کنم ., در سال 1380بعد از به تصویب رسیدن ، شهر شدن سرو به عنوان اولین شهردار سرو معرفی و حدود 5 سال انجام وظیفه نمودم در سال 1386 به عنوان شهردار ربط سردشت انتخاب و از سال 1387 در شهرداری منطقه 4 ارومیه به عنوان مدیر شهرسازی و معماری منطقه انجام وظیفه می کنم ., در سال 1380بعد از به تصویب رسیدن ، شهر شدن سرو به عنوان اولین شهردار سرو معرفی و حدود 5 سال انجام وظیفه نمودم در سال 1386 به عنوان شهردار ربط سردشت انتخاب و از سال 1387 در شهرداری منطقه 4 ارومیه به عنوان مدیر شهرسازی و معماری منطقه انجام وظیفه می کنم .,بنده در کنار کار خودم در دانشگاه های علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت پاره وقت مشغول تدریس هستم.
, بنده در کنار کار خودم در دانشگاه های علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت پاره وقت مشغول تدریس هستم., بنده در کنار کار خودم در دانشگاه های علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت پاره وقت مشغول تدریس هستم., بنده در کنار کار خودم در دانشگاه های علمی کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت پاره وقت مشغول تدریس هستم.,اگر بخواهم برای جوانان عزیز بخصوص جوانان با هوش کُرد از رازهای موفقیت بگویم ،این نکته باید ذکر شود که موفقیت به خود شخص بر می گردد یعنی شخص باید در نهادش حس تلاش را داشته باشد و نباید از شکست ها بترسد هر شکستی آغاز پیروزی های بزرگ است ، من هم در زندگی ام مشکلات بسیار بزرگی داشتم اما با توکل بر خدا و پشتکار تمام آن ها را پشت سر گذاشتم.
, اگر بخواهم برای جوانان عزیز بخصوص جوانان با هوش کُرد از رازهای موفقیت بگویم ،این نکته باید ذکر شود که موفقیت به خود شخص بر می گردد یعنی شخص باید در نهادش حس تلاش را داشته باشد و نباید از شکست ها بترسد هر شکستی آغاز پیروزی های بزرگ است ، من هم در زندگی ام مشکلات بسیار بزرگی داشتم اما با توکل بر خدا و پشتکار تمام آن ها را پشت سر گذاشتم., اگر بخواهم برای جوانان عزیز بخصوص جوانان با هوش کُرد از رازهای موفقیت بگویم ،این نکته باید ذکر شود که موفقیت به خود شخص بر می گردد یعنی شخص باید در نهادش حس تلاش را داشته باشد و نباید از شکست ها بترسد هر شکستی آغاز پیروزی های بزرگ است ، من هم در زندگی ام مشکلات بسیار بزرگی داشتم اما با توکل بر خدا و پشتکار تمام آن ها را پشت سر گذاشتم., اگر بخواهم برای جوانان عزیز بخصوص جوانان با هوش کُرد از رازهای موفقیت بگویم ،این نکته باید ذکر شود که موفقیت به خود شخص بر می گردد یعنی شخص باید در نهادش حس تلاش را داشته باشد و نباید از شکست ها بترسد هر شکستی آغاز پیروزی های بزرگ است ، من هم در زندگی ام مشکلات بسیار بزرگی داشتم اما با توکل بر خدا و پشتکار تمام آن ها را پشت سر گذاشتم.,در مرحله دوم خانواده بسیار موثر است ، مشوق اصلی بنده تا سال اول دبیرستان پدرم بود با فوت پدر عزیزم با حمایتهای مادر و برادرم توانستم تا اتمام دوره کارشناسی با وجود شاغل بودن ادامه تحصیل دهم.
, در مرحله دوم خانواده بسیار موثر است ، مشوق اصلی بنده تا سال اول دبیرستان پدرم بود با فوت پدر عزیزم با حمایتهای مادر و برادرم توانستم تا اتمام دوره کارشناسی با وجود شاغل بودن ادامه تحصیل دهم., در مرحله دوم خانواده بسیار موثر است ، مشوق اصلی بنده تا سال اول دبیرستان پدرم بود با فوت پدر عزیزم با حمایتهای مادر و برادرم توانستم تا اتمام دوره کارشناسی با وجود شاغل بودن ادامه تحصیل دهم., در مرحله دوم خانواده بسیار موثر است ، مشوق اصلی بنده تا سال اول دبیرستان پدرم بود با فوت پدر عزیزم با حمایتهای مادر و برادرم توانستم تا اتمام دوره کارشناسی با وجود شاغل بودن ادامه تحصیل دهم.,من از جوانان کُرد می خواهم که در کسب علم بسیار کوشا باشند و با هر امکاناتی که دارند نسبت به ادامه تحصیل اقدام کنند ، کسب علم و دانش کار بسیار مقدسی است و جوانان در هر سنی همیشه باید به دنبال کسب علم و دانش باشند و دراین راه خستگی معنا ندارد.
, من از جوانان کُرد می خواهم که در کسب علم بسیار کوشا باشند و با هر امکاناتی که دارند نسبت به ادامه تحصیل اقدام کنند ، کسب علم و دانش کار بسیار مقدسی است و جوانان در هر سنی همیشه باید به دنبال کسب علم و دانش باشند و دراین راه خستگی معنا ندارد., من از جوانان کُرد می خواهم که در کسب علم بسیار کوشا باشند و با هر امکاناتی که دارند نسبت به ادامه تحصیل اقدام کنند ، کسب علم و دانش کار بسیار مقدسی است و جوانان در هر سنی همیشه باید به دنبال کسب علم و دانش باشند و دراین راه خستگی معنا ندارد., من از جوانان کُرد می خواهم که در کسب علم بسیار کوشا باشند و با هر امکاناتی که دارند نسبت به ادامه تحصیل اقدام کنند ، کسب علم و دانش کار بسیار مقدسی است و جوانان در هر سنی همیشه باید به دنبال کسب علم و دانش باشند و دراین راه خستگی معنا ندارد.,با توجه به اینکه امروز مراکز علمی و دانشگاهی فراوانی در دسترس است باید جوانان به دنبال کسب علم باشند، زمانی که بنده می خواستم رشته ی مورد علاقه ام عمران را ادامه دهم در کل استان آذربایجان غربی در کل مراکز دانشگاهی چنین رشته ای وجود نداشت ، ولی الحمدالله هم اکنون در تمام شهرستان ها مراکز علمی دایر و جوانان ما می توانند استفاده نمایند.
, با توجه به اینکه امروز مراکز علمی و دانشگاهی فراوانی در دسترس است باید جوانان به دنبال کسب علم باشند، زمانی که بنده می خواستم رشته ی مورد علاقه ام عمران را ادامه دهم در کل استان آذربایجان غربی در کل مراکز دانشگاهی چنین رشته ای وجود نداشت ، ولی الحمدالله هم اکنون در تمام شهرستان ها مراکز علمی دایر و جوانان ما می توانند استفاده نمایند., با توجه به اینکه امروز مراکز علمی و دانشگاهی فراوانی در دسترس است باید جوانان به دنبال کسب علم باشند، زمانی که بنده می خواستم رشته ی مورد علاقه ام عمران را ادامه دهم در کل استان آذربایجان غربی در کل مراکز دانشگاهی چنین رشته ای وجود نداشت ، ولی الحمدالله هم اکنون در تمام شهرستان ها مراکز علمی دایر و جوانان ما می توانند استفاده نمایند., با توجه به اینکه امروز مراکز علمی و دانشگاهی فراوانی در دسترس است باید جوانان به دنبال کسب علم باشند، زمانی که بنده می خواستم رشته ی مورد علاقه ام عمران را ادامه دهم در کل استان آذربایجان غربی در کل مراکز دانشگاهی چنین رشته ای وجود نداشت ، ولی الحمدالله هم اکنون در تمام شهرستان ها مراکز علمی دایر و جوانان ما می توانند استفاده نمایند.,تمام این موفقیت ها و پیشرفت ها در سایه امنیتی است که حاصل تلاشها ،رشادت ها و خون کسانی است که باعث شدند این مملکت با اقتدار در مقابل دشمنان بایستد و امروزه ما با خاطری آسوده نسبت به ادامه تحصیلات و برنامه ریزی برای پیشرفت بپردازیم.
, تمام این موفقیت ها و پیشرفت ها در سایه امنیتی است که حاصل تلاشها ،رشادت ها و خون کسانی است که باعث شدند این مملکت با اقتدار در مقابل دشمنان بایستد و امروزه ما با خاطری آسوده نسبت به ادامه تحصیلات و برنامه ریزی برای پیشرفت بپردازیم., تمام این موفقیت ها و پیشرفت ها در سایه امنیتی است که حاصل تلاشها ،رشادت ها و خون کسانی است که باعث شدند این مملکت با اقتدار در مقابل دشمنان بایستد و امروزه ما با خاطری آسوده نسبت به ادامه تحصیلات و برنامه ریزی برای پیشرفت بپردازیم., تمام این موفقیت ها و پیشرفت ها در سایه امنیتی است که حاصل تلاشها ،رشادت ها و خون کسانی است که باعث شدند این مملکت با اقتدار در مقابل دشمنان بایستد و امروزه ما با خاطری آسوده نسبت به ادامه تحصیلات و برنامه ریزی برای پیشرفت بپردازیم.,جوانان عزیز ما هیچ گاه نباید خسته شوند و همیشه باید برای سربلندی این کشور عزیز تلاش کنند.
, جوانان عزیز ما هیچ گاه نباید خسته شوند و همیشه باید برای سربلندی این کشور عزیز تلاش کنند., جوانان عزیز ما هیچ گاه نباید خسته شوند و همیشه باید برای سربلندی این کشور عزیز تلاش کنند., جوانان عزیز ما هیچ گاه نباید خسته شوند و همیشه باید برای سربلندی این کشور عزیز تلاش کنند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/,, , , ,
]
ارسال دیدگاه