رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد:
جشن «وحدت باران رحمت» در تایباد برگزار میشود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر نور و رحمت حضرت محمد(ص) و زادروز ولادت امام جعفر صادق(ع) جشن «وحدت باران رحمت» در شهرستان تایباد برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمزه آزاد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد در گفتگو با تایبادخبر، با بیان اینکه وحدت از اعتقاد راسخ و ایمان راستین سرچشمه میگیرد گفت: دعوت به وحدت و یگانگی مسلمانان و پرهیز از تفرقه از دستورات قرآن و سیره نبی اکرم(ص) و اولیای دین است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی اظهار داشت: تاریخ گواهی می دهد که رسول مکرم اسلام(ص) چگونه با ایجاد وحدت و جلوگیری از افتراق، صفوف مسلمانان را به هم پیوند داد و از ثمرات شیرین این اتحاد به نفع اسلام و تحکیم مبانی سیاسی و اجتماعی و دفاعی امت اسلام بهره گرفت.
,وی با اشاره به اینکه ریشه بسیاری از اختلافات در جامعه کنونی و گرفتاری های جهان اسلام ناشی از تفرقه و فاصله گرفتن مسلمانان از یکدیگر است بیان داشت: دشمن به دنبال ایجاد تفرقه و گسستگی صفوف بهم پیوسته مسلمانان است و لذا جامعه کنونی باید دراین راستا تلاش کرده و منادی وحدت به منظور خنثی سازی توطئه های دشمن باشد.
,رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: بدیهی و واضح است که یکی از اهداف توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری در شهرستان مرزی تایباد، ترویج و توسعه فرهنگ اصیل و مردمی در حوزه مقابله با جنگ نرم است.
,وی اذعان داشت: اجرای برنامه های خوب فرهنگی که می تواند همچون دژی نفوذ ناپذیر در برابر تهاجمات فرهنگی این شهرستان باشد جز اولویتهای اولیه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد است. در همین راستا «جشن وحدت باران رحمت» با همیاری شهرداری تایباد ، موسسه ادبیات داستانی میعاد و شرکت فرهنگی هنری معرکه ، اجرا خواهد شد.
,آزاد به اعم برنامه های این جشن اشاره نمود و گفت: برنامه اصلی این جشن شامل (نمایش ،موسیقی .شعبده بازی و ...) همچنین پرواز شادمانه بادبادکهای رنگی با هدف ارسال پیام صلح و آرامش و لبخند به کودکان دنیا و برگزاری شب شعر وحدت با حضور شاعران مطرح استانی وشهرستان تایباداز مهمترین برنامه های جشن وحدت می باشد که در محل مجتمع فرهنگی هنری اجرا خواهد شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه