در فرمانداری جوانرود برگزار شد:

جلسه برنامه ریزی آیین گرامیداشت هفته وحدت

جلسه برنامه ریزی آیین گرامیداشت هفته وحدت
جلسه برنامه ریزی هفته وحدت در شهرستان جوانرود با با هدف هماهنگی برای برگزاری هر چه بیشتر برنامه های هفته وحدت و جشن وحدت در محل فرمانداری جوانرود برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جوانرود هه وال، جلسه برنامه ریزی هفته وحدت در شهرستان جوانرود با حضور فرماندار، و جمعی از روسای ادارات و فرمانده سپاه ناحیه جوانرود در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان  برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال,

 

,

در این جلسه هماهنگی های لازم جهت اجرای برنامه های هفته وحدت  از جمله  برنامه های فرهنگی به مناسبت هفته وحدت و میلاد حضرت رسول(ص) به عمل آمد و بر برگزاری هرچه با شکوهتر برگزار شدن آن تاکید شد.

,

 

,

همچنین در این جلسه مقرر شد جشن بزرگ وحدت در شهرستان جوانرود در روز ششم دیماه برگزار شود که در راستای برگزاری این جشن فضا سازی، هماهنگی در جهت فراهم نمودن ملزومات و گروه مولودی خوانی و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه