وبگاه ریزه نیوز نوشت:
تاریخ دوباره در مقایل یزیدیان سکوت کرد
تقدیم به مسلمانان و شیعیان نیجریه که چون مولای خود حسین در خون غلطیدند و تاریخ دوباره در مقایل یزیدیان سکوت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وبگاه ریزه نیوز نوشت:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ریزه نیوز,

,
وقتی که سیاست، هنر و فرهنگ، حتی انسانیت در رنگ ها خلاصه می شد و سهم عده ای در زمین مرگ بود و مرگ، سهم من هم در برابر فرانسه یک شمع بود و برای مردم نیجریه هم مصلحت بر سکوت بود.
چندی است که دیگر جمله های فلسفی و داستان های انسانیت رنگ باخته اند و آدمیت تمامش بوی سیاست گرفته است و مرگ تنها در شبکه های مجازی خلاصه می شود و پیام های تسلیت هم تنها برای نور چشمی ها صادر می شود.
در دنیایی که ارزش انسانیت را بر پریشانی گیسوان زنان می بینند و هر که چشمانش رنگی تر و پوستش سفید تر ارزش بیشتری دارد و مورد ترحم همگان است و مهم نیست، حتی اگر با قانون بی بشرشان خون ایدزی هدیه دهند و مردمان سرزمینت را به کام مرگ بکشانند ، شمعی ، پیامی و پیراهن مشکی برای مردگانش از دیار تو سهم دارد و وایی خدا نکند که اگر رنگین پوستی در خاک و خون بغلطد!
عجبا از این پیام های سیاسی و کامنت ها هنرمندان سرزمینم که در کمترین زمان تمام دنیا را در بر می گیرند و تو بمیر نیجریه ، اینجا برای تو نه پیامی می فرستند و نه شمعی روشن می کنند.
داستان تو امروز، قصه ی پر غصه ی عاشورایی است که در مقایل سیل جمعیتی حتی به شیرخواره ای هم رحم نکردند و تمام تاریخ آن روزگار ایستاد و سکوت کرد و برای مصلحتی دروغین رای بر ابطالش داد.
انتهای پیام/
,
وقتی که سیاست، هنر و فرهنگ، حتی انسانیت در رنگ ها خلاصه می شد و سهم عده ای در زمین مرگ بود و مرگ، سهم من هم در برابر فرانسه یک شمع بود و برای مردم نیجریه هم مصلحت بر سکوت بود.
,چندی است که دیگر جمله های فلسفی و داستان های انسانیت رنگ باخته اند و آدمیت تمامش بوی سیاست گرفته است و مرگ تنها در شبکه های مجازی خلاصه می شود و پیام های تسلیت هم تنها برای نور چشمی ها صادر می شود.
,در دنیایی که ارزش انسانیت را بر پریشانی گیسوان زنان می بینند و هر که چشمانش رنگی تر و پوستش سفید تر ارزش بیشتری دارد و مورد ترحم همگان است و مهم نیست، حتی اگر با قانون بی بشرشان خون ایدزی هدیه دهند و مردمان سرزمینت را به کام مرگ بکشانند ، شمعی ، پیامی و پیراهن مشکی برای مردگانش از دیار تو سهم دارد و وایی خدا نکند که اگر رنگین پوستی در خاک و خون بغلطد!
,عجبا از این پیام های سیاسی و کامنت ها هنرمندان سرزمینم که در کمترین زمان تمام دنیا را در بر می گیرند و تو بمیر نیجریه ، اینجا برای تو نه پیامی می فرستند و نه شمعی روشن می کنند.
,داستان تو امروز، قصه ی پر غصه ی عاشورایی است که در مقایل سیل جمعیتی حتی به شیرخواره ای هم رحم نکردند و تمام تاریخ آن روزگار ایستاد و سکوت کرد و برای مصلحتی دروغین رای بر ابطالش داد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه