فرماندار چالوس:
اولویت به کارگیری مدارس بلااستفاده، مراکز عامالمنفعه است
فرماندار چالوس گفت: باید تلاش شود این مدارس به فضای قابل استفاده برای روستائیان تبدیل شود، یا اینکه به فروش برسد و در بخشهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد، البته اولویت استفاده از این فضاها امور عامالمنفعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چالوس ما، محمدناصر زندی در جلسه شورای آموزش و پرورش چالوس اظهار کرد: هم مدیران و هم مربیان باید با حساسیت بیشتری وضعیت دانشآموزان را زیرنظر بگیرند.
وی با اشاره به درخواست نصب تابلوی تبلیغاتی در برخی از مدارس ادامه داد: بسیاری از ادارات برای درآمدزایی این درخواست را ارائه کردهاند، اما باید در مورد نقطهیابی نصب تابلوها، کار کارشناسی صورت گیرد.
فرماندار چالوس حفظ منظره شهری را جزء حقوق شهروندی دانست و تأکید کرد: مردم انتظار دارند بتوانند در شهر از مناظر طبیعی استفاده کنند، ولی با نصب تعداد زیادی تابلوهای تبلیغاتی، جای این مناظر را آهنپاره گرفته است.
زندی با بیان اینکه فضاهای آموزشی بدون استفاده به یکی از معضلات شهرستان تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: در ابتدای انقلاب برای توسعه زیرساختهای آموزشی مدارس زیادی ساخته شد که با توجه به اکاهش جمعیت، امروز برخی از آنها بدون استفاده رها شدهاند.
این مسئول ادامه داد: باید تلاش شود این مدارس به فضای قابل استفاده برای روستائیان تبدیل شود، یا اینکه به فروش برسد و در بخشهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد، البته اولویت استفاده از این فضاها امور عامالمنفعه است.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه