تکمیل دیوار مهربانی با مصالح مهرورزی مردم بوکان +تصاویر
«دیوار مهربانی» سنت زیبایی که اواسط پاییز امسال شروع شد و در مدت کوتاهی شهرهای ایران را در نوردید در اولین روز از زمستان 94 به بوکان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس، شعار «نیاز نداری بذار، نیاز داری بردار» این بار بر یکی از دیوارهای شهر بوکان نوشته شد تا مردم این شهر نیز خود را در این سنت نیک و پسندیده با دیگر هموطنان خود شریک کنند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس، , به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس، , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس, شعار «نیاز نداری بذار، نیاز داری بردار» این بار بر یکی از دیوارهای شهر بوکان نوشته شد تا مردم این شهر نیز خود را در این سنت نیک و پسندیده با دیگر هموطنان خود شریک کنند.,در این عمل خیر خواهانه، دیوار مهربانی بوکان میزبان لباسها و کفشهای اهدایی خیرینی شود تا همشهریان بیبضاعت این شهر در فصل سرما از البسه های گرم بینصیب نمانند.
, در این عمل خیر خواهانه، دیوار مهربانی بوکان میزبان لباسها و کفشهای اهدایی خیرینی شود تا همشهریان بیبضاعت این شهر در فصل سرما از البسه های گرم بینصیب نمانند., در این عمل خیر خواهانه، دیوار مهربانی بوکان میزبان لباسها و کفشهای اهدایی خیرینی شود تا همشهریان بیبضاعت این شهر در فصل سرما از البسه های گرم بینصیب نمانند.,مراسم رونمایی از « دیوار مهربانی » مردم بوکان در بعد از ظهر سرد اولین روز زمستان جنب دبیرستان دخترانه ۱۳ آبان برگزار و جمعی از مردم مهربان و نوع دوست بوکان با به دیوار آویختن البسه های اضافی خود، آنها را در اختیار نیازمندان قرار دادند.
, مراسم رونمایی از « دیوار مهربانی » مردم بوکان در بعد از ظهر سرد اولین روز زمستان جنب دبیرستان دخترانه ۱۳ آبان برگزار و جمعی از مردم مهربان و نوع دوست بوکان با به دیوار آویختن البسه های اضافی خود، آنها را در اختیار نیازمندان قرار دادند., مراسم رونمایی از « دیوار مهربانی » مردم بوکان در بعد از ظهر سرد اولین روز زمستان جنب دبیرستان دخترانه ۱۳ آبان برگزار و جمعی از مردم مهربان و نوع دوست بوکان با به دیوار آویختن البسه های اضافی خود، آنها را در اختیار نیازمندان قرار دادند.,

,
,
,

,
,
,

,
,
, عکس ها از رضا سلیمانی و کاوه محمد زاده
, عکس ها از رضا سلیمانی و کاوه محمد زاده, عکس ها از رضا سلیمانی و کاوه محمد زاده,انتهای پیام/خ
, انتهای پیام/خ, انتهای پیام/خ]
ارسال دیدگاه