طرح فیلترینگ برای دانش‌آموزان انگلیسی /عکس‌نوشت

طرح فیلترینگ برای دانش‌آموزان انگلیسی /عکس‌نوشت
وزیران دولت بریتانیا نگران آن هستند که افراطیون احتمالا از طریق کامپیوترهای مدارس، دانش‌آموزان را هدف قرار می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، رسانه دولتی انگلیس عنوان کرد: نیکی مورگان، وزیر آموزش دولت بریتانیا می‌گوید که مدارس باید از فیلترهای اینترنتی استفاده کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
طرح دولت بریتانیا در این زمینه هنوز نهایی نیست، در این طرح مسایلی چون آزار و اذیت اینترنتی و پورنوگرافی نیز مد نظر قرار گرفته است.

وزیران دولت بریتانیا نگران آن هستند که افراطیون احتمالا از طریق کامپیوترهای مدارس، دانش‌آموزان را هدف قرار می‌دهند.
,
,
,
 
,
,
, ,
,
خانم مورگان گفته است که شماری از دانش‌آموزان توانسته‌اند در مدارس به اطلاعاتی در باره گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) دست پیدا کنند.

اتحادیه معلمان بریتانیا خواهان شفافیت بیشتر در زمینه این طرح شده است.

طرح دولت بریتانیا برای جلب مشورت منتشر شده است.

اصلاحات در این زمینه پس از آن صورت می‌گیرد که چندین دانش‌آموز بریتانیایی به سوریه سفر کردند یا تلاش کردند به این کشور بروند.

در ماه فوریه دو دختر ۱۵ ساله و یک دختر ۱۶ ساله از لندن به استانبول سفر کردند تا به سوریه بروند.

مدیر مدرسه آنها گفته بود که هیچ سندی وجود ندارد که نشان دهد آنها در مدرسه جذب افراطیون شده بودند. او گفته بود دسترسی دانش‌آموزان به شبکه‌های اجتماعی از طریق کامپیوترهای مدارس امکان‌پذیر نیست.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه