جنجال در لیگ تیراندازی با کمان

جنجال در لیگ تیراندازی با کمان
هفته پایانی لیگ برتر تیراندازی با کمان با حاشیه همراه بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  در حالی که هفته پایانی لیگ برتر تیراندازی با کمان امروز در سایت ورزشگاه آزادی در جریان است و تکلیف قهرمان مشخص می‌شود، اما اخراج یک ورزشکار از سایت، برنامه‌های لیگ را بهم ریخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهری شمشیرکش ورزشکار هرمزگانی که تیمش در رده دوم جدول قرار داشت و قرار بود امروز برای کسب قهرمانی تلاش کنند، از سوی رئیس فدراسیون اجازه حضور در لیگ را پیدا نکرد.

,

وی علاوه بر اینکه در این رشته فعالیت دارد، نایب‌رئیس هیات خراسان رضوی است و بارها با مصاحبه‌های خود تاکید داشت انتخابات این فدراسیون باید برگزار شود.

,

برای پیگیری این مسئله با امید نجاری سرپرست تیم های ملی تماس گرفتیم که این خبر را تایید نکرد، شجاعی نیز ترجیح داد پاسخگوی تماس ما نباشد اما باخبر شدیم که شمشیرکش به خاطر این اتفاقات راهی وزارت ورزش شد تا از رئیس فدراسیون نزد نصرالله سجادی شکایت کند.

,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه