فرمانده ناحیه بسیج عشایری لرستان خبر داد؛

اعزام 240 دانش‌آموز عشایر لرستان به راهیان‌نور

اعزام 240 دانش‌آموز عشایر لرستان به راهیان‌نور
فرمانده ناحیه بسیج عشایری لرستان از اعزام 240 دانش‌آموز عشایر بسیجی استان در اسفند ماه سال جاری به اردوی راهیان نور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، "مراد خورشیدوند" فرمانده ناحیه بسیج عشایری لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج عشایر، از اعزام 240 دانش آموز عشایر بسیجی استان در اسفند ماه سال جاری به اردوی راهیان نور خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بسیج عشایر,

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این اردوها آشنائی هرچه بیشتر دانش آموزان با واژه شهادت، ایثار و دفاع مقدس است، افزود: دانش آموزان در طول این سفر علاوه بر شرکت در اردوی عملی از یادمان های شهدا در هویزه، سوسنگرد، شلمچه و اروند رود بازدید و با آرمان های شهدا و امام شهدا تجدید میثاق خواهند کرد.

,

فرمانده ناحیه بسیج عشایری لرستان با تاکید بر حضور با بصیرت دانش‌آموزان در اردوهای راهیان نور، خاطرنشان کرد: باید دانش‌آموزان خاطرات خود را از این برنامه‌ها به سایر همکلاس‌های خود منتقل کرده و از این طریق به گسترش فرهنگ جهاد و شهادت کمک کنند.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه