از سال 1395 اجرایی خواهد شد:

فروش خاک معدنی با در نظر گرفتن فلز محتوی ،اجرایی می شود

فروش خاک معدنی با در نظر گرفتن فلز محتوی ،اجرایی می شود
رئیس سازمان صنعت ،‌معدن و تجارت استان زنجان گفت: از سال 95 فروش خاک معدنی با در نظر گرفتن فلز محتوی ، اجرایی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر زنجان ناصر فغفوری امروز در جلسه انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران  با اعلام آغاز به کار کمیته قیمت گذاری مواد معدنی سرب و روی و کمیته حل اختلاف فعالان صنعت سرب و روی در استان عنوان کرد : این کمیته با نظارت بر کیفیت کالا و خدمات می تواند به عنوان مرجعی برای انجمن صنایع و معادن سرب و روی ، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و سازمان صنعت ،‌معدن و تجارت باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی افزود : از سال 95 فروش خاک معدنی با در نظر گرفتن فلز محتوی ، اجرایی خواهد شد.

,

فغفوری به ضرورت ارائه آمار واحدهای تولیدی به سازمان صنعت ،‌معدن و تجارت اشاره کرد و افزود‌: بر اساس اعلام وزارت صنعت ،‌معدن و تجارت عدم ارائه آمار تولید به سازمان ها باعث می شود شناسه برای واحد تعریف نشده و واحد به صورت غیر فعال تعریف شود.

,

یوسف مرادلو رئیس انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران گفت : شفافیت عملکرد و دستاوردهای انجمن صنایع سرب و روی ایران، مورد نمونه مطلوب یک تشکل صنعتی است.

,

وی در جریان بازدید معاون سازمان تهیه و تولید مواد معدنی ایران از شش واحد صنعتی فعال در صنعت روی، بر ایجاد تفاهم و تعامل بیشتر اعضاء انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران تاکید کرد.

,

شایان ذکر است انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران با حضور اکثر فعالان صنعت و سرب و روی کشور تشکیل شده و قسمت اعظم ان را مدیران واحدهای مستقر در استان زنجان تشکیل می دهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه