واکنش یک‌خواننده به محدودیت روادید

واکنش یک‌خواننده به محدودیت روادید
سیدمحمد معتمدی خواننده موسیقی سنتی در واکنش به مصوبه اخیر کنگره آمریکا این اقدام را توهین به ملت بزرگ و اصیل ایران دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، سیدمحمد معتمدی خواننده موسیقی سنتی در واکنش به مصوبه اخیر کنگره آمریکا درباره محدودیت صدور ویزا برای کسانی که به ایران سفر می‌کنند، بیانیه‌ای را منتشر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

خبرگزاری فارس: مصوبه اخیر کنگره آمریکا توهین به ملت بزرگ و اصیل ایران بود

, خبرگزاری فارس: مصوبه اخیر کنگره آمریکا توهین به ملت بزرگ و اصیل ایران بود,

در متن یادداشت معتمدی آمده است:

,

«به عنوان یک هنرمند مستقل ایرانی، مصوبه اخیر کنگره آمریکا را (محدودیت صدور ویزا درصورت سفر به ایران) توهین به ملت بزرگ و اصیل ایران می دانم و از جامعه بزرگ ایرانی مخصوصاً هنرمندان وطن پرست دعوت می کنم تا به نوعی به این مصوبه توهین آمیز واکنش نشان دهند. قطعاً این قانون ضربه بزرگی به صنعت توریسم کشورمان می باشد.

,

سوال من از دولتمردان محترم آمریکا این است:

,

اگر صداقت دارید به ما بگویید چگونه عربستان سعودی را که در تمام این سال ها منشاء تولید اندیشهء تکفیر و ترور بوده هم‌پیمان و دوست خود می دانید، اما تمام تحریم ها و توهین های خود را برای ما ایرانیانی خرج می کنید که همین امروز در حال مبارزه با تروریست هایی هستیم که شما برایمان به سوغات آورده اید؟»

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه