بوی مهربانی در زاهدان طنین انداز شد؛
دیوارهایی که محبت قسمت می کنند/ نیازنداری بذار؛ نیاز داری بردار!
چند روزی است که در شهرستان زاهدان کمپینی با عنوان حمایت از محرومان و نیازمندان آغاز به کار کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر هامون، این کمپین که در محلات حاشیه نشین و فقیر شهرستان زاهدان با نصب دیوار مهربانی مشغول به فعالیت است به منظور اهدای لباس گرم و کفش ایجاد شده تا نیازمندان از البسه و کفش مناسب بهره مند شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
چه بسا کودکانی که به واسطه نداشتن حتی یک لباس گرم و یا کفش مناسب از رفتن به مدرسه به دلیل فقر بازمانده اند و چه نیکوست همت مردمانی که با این طرح قصد زدودن فقر از چهره این کودکان را دارند.
خشکسالی های اخیر، فقر، بیکاری، اعتیاد و مهاجرت از سایر شهرستان ها به زاهدان بر جمعیت حاشیه نشین افزوده به طوری که بسیاری از آنان توانایی برطرف نمودن نیازهای اولیه زندگی خود و فرزندانشان را ندارند و با ایجاد چنین کمپین هایی می توان بخشی از مشکلات آنان را کاست.
مردم مومن و متدین زاهدان با استقبال گرم از چنین کمپین ها و کمک به محرومان می توانند شعله امید را در دل بسیاری از آنان روشن نموده و در خوشحالیشان سهیم شوند.
مردم با الگو گرفتن از فرمایشات اولیای الهی در این طرح مشارکت کنند
حسین که در حال گذاشتن لباس بر روی دیوار مهربانی بود در گفت وگو با خبرنگار عصر هامون گفت: بسیار خوشحالم که چنین حرکتی در زاهدان صورت گرفته و امیدوارم این طرح در سایر شهرهای استان نیز ایجاد و با استقبال گرم مردم مواجه شود.
وی هدف از انجام این کار خود را خوشحالی محرومان بیان کرد و افزود: بسیار خوشحالم که با چنین عملی علاوه بر کسب رضایت پروردگار باعث شادی نیازمندان و رفع نیاز آن ها شدم امیدوارم مردم نیز با اهدای پوشاک و کفش در این طرح شرکت نمایند.
وی گفت: امیدوارم کمپینی نیز در جهت تهیه آذوقه محرومان شکل گیرد تا کسی گرسنه سر بر بالین نگذارد.
وی ادامه داد: مردم نیز با الگو گرفتن از ائمه و بزرگان دین مبنی بر آنچه بر خود می پسندی بر دیگران نیز بپسند با اهدای البسه مرتب و تمیز و حتی الامکان نو در این طرح سهیم شوند.
برای نخستین بار در استان دیوار مهربانی در زاهدان ایجاد شده است
عضو شورای شهر زاهدان عنوان کرد: کمیسیون ورزش وجوانان با همکاری وهماهنگی سایرورزشکاران و قهرمانان واهالی محلات مختلف کمپین حمایت ازمحرومین ونیازمندان رادرسطح شهر راه اندازی کرده است.
عباس شیبک اظهار داشت: برای اولین بار در سطح استان دیوار مهربانی را درسه نقطه شهر به ویژه محلات حاشیه شهر زاهدن احداث شده است.
وی با بیان اینکه، هدف از این کار احیاء وگسترش فرهنگ کمک به هم نوع می باشد افزود: تمامی اقلام و وسایلی که در حال حاضر اهدا می شود را می توان در بیشتر خانوادها پیدا کرد و همه لباس وپوشاک گرم وکفش اضافه درمنزل خود دارند بنابراین به جهت قرار گرفتن در فصل سرما شاید با این کار بتوان جان افرادی رانجات داد ودل خانواده ای راشاد کرد.
وی ادامه داد: امیدوارم تمامی ورزشکاران که به عنوان افرادی مورد اعتماد ونماد معرفت و ایثار در بین جامعه هستند به پا خواسته و سایر افراد جامعه را نیز با خود همراه کرده تا شاید بتوان مشکلی را از مشکلات نیازمندان حل کنند.
وی گفت: از همه مردم شریف زاهدان واستان بالاخص ورزشکاران درخواست حمایت ازاین کمپین رادارم تا درتمامی محلات به ویژه درحاشیه شهر این دیوار راه اندازی شود.
مردم به گرمی از دیوار مهربانی استقبال کرده اند
رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر زاهدان تاکید کرد: این کمپین در حال حاضر در تهیه پوشاک، لباس گرم و کفش. برای محرومان به وجود آمده اما در آینده در صورت همکاری مردم اقلام خوراکی نیز اهدا خواهد شد.
شیبک بیان داشت: دوست داریم که مردم کمک نموده تا به نوعی در این راستا فرهنگ سازی شود.
وی تصریح کرد: اگر مردم و ورزشکاران به خوبی همکاری کنند قطعا این کمپین برای همیشه ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در محلات شریعتی شمالی، مصلی و پهلوانی دیوار مهربانی ایجاد شده و در حال گسترش آن در سایر محلات و حاشیه های شهر می باشیم.
وی گفت: مردم و ورزشکاران از کمپین به گرمی استقبال و حمایت کرده اند اما با این وجود بسیاری از افراد از این کمپین و دیوار آگاهی نداشته و امیدواریم با کمک اصحاب رسانه بتوانیم به همه مردم وورزشکاران این امر مهم وخداپسندانه را اطلاع رسانی کنیم.
وی با عنوان، نیت ما کمک بوده وفرقی نمیکند کجا و در کدام محل و شهر باشد افزود: این کار مردمی است و تا زمانی که کار دست مردم باشد مطمینا به سرانجام میرسد.
وی افزود: به تمامی ورزشکاران اطراف خود اعلام کرده ام که در تمامی شهرهای استان این کمپین را راه اندازی کنند .
وی با عنوان اینکه این عمل خیر با کمک ورزشکاران ومردم انجام گرفته و کمیسیون ورزش و جوانان هماهنگیهای لازم و سایر کمک های اولیه را انجام داده، تاکید کرد: امیدوارم روزی برسد که همه در قبال همدیگر مسئول بوده و درد همدیگر را درد خودمان بدانیم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه