کارشناس قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش اعلام کرد؛

شرکت ۱۰ هزار دانش آموز تیران و کرون در آزمون روز نهج البلاغه

شرکت ۱۰ هزار دانش آموز تیران و کرون در آزمون روز نهج البلاغه
اکبر احمدی گفت: برگزاری آزمون نهج البلاغه در مدارس اقدامی ارزشمند جهت آشنایی دانش آموزان با سخنان گهربار حضرت علی علیه السلام و رفع محجوریت این کتاب مقدس است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش شهرستان در گفتگو با سفیر تیران و کرون  گفت: بیش از ۱۰ هزار دانش آموز شهرستان تیران وکرون در آزمون هماهنگ استانی “روز نهج البلاغه” شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,

اکبر احمدی با اعلام این خبر افزود: این آزمون از محتوای نهج البلاغه که قبلا در اختیار دانش آموزان قرار گرفته بود، به عمل آمد  و نفرات برگزیده به مراحل بالاتر استانی راه پیدا خواهند کرد.

,

وی با اشاره به اهمیت مطالعه نهج البلاغه برای شیعیان، خاطر نشان کرد: برگزاری آزمون نهج البلاغه در مدارس اقدامی ارزشمند جهت آشنایی دانش آموزان با سخنان گهربار حضرت علی علیه السلام و رفع محجوریت این کتاب مقدس است.

,

کارشناس قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش شهرستان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره این کتاب ارزشمند، تصریح کرد: نهج البلاغه هم باید همانند قرآن خوانده شود چرا که دنباله قرآن  است و همانطور که مسلمانان خودشان را موظف به انس با قرآن می دانند و نداشتن قرآن را برای خود نقص می شمارند نداشتن نهج البلاغه هم نقص به حساب می آید.

,

احمدی گفت: کتاب درّ علی در خصوص خطبه بدون الف و خطبه بدون نقطه حضرت علی علیه السلام کتابی مناسب جهت مطالعه و آشنایی با شاهکارهای ادبی این امام همام است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه