واکنش سردارفضلی به تحریم ها علیه سپاه پاسداران در کنگره آمریکا
جانشین سازمان بسیج مستضعفین در خصوص فرآیند گسترش تحریم ها علیه سپاه پاسداران در کنگره آمریکا گفت: این شاخ شکسته های آمریکایی بار اول نیست که حرف ها و پیمان های خودشان را نقض می کنند و قطعا بار آخرشان هم نخواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردارعلی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین عصر روزگذشته در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلیآفتاب جنوب، در خصوص طرح مسئله شورایی شدن رهبری از سوی برخی افراد گفت:برخی افراد بدنبال ایجاد فضای دو قطبی شدن و اختلاف در بین ملت هستند که به یقین راه به جایی نخواهند بردچرا که مردم ما هوشمند هستند و در سایه وحدت و یکدلی می توان از دین خدا حمایت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب,,
وی با بیان اینکه یکدلی و انسجام این ملت انقلاب اسلامی را 37 ساله کرده است؛افزود: این مردم بودند که دفاع مقدس را به پیروزی جانانه رساندند و برخی از شخصیت ها و بزرگان که در بین این ملت جایگاهی دارند باید هم از خودشان و هم از ذخایر پشت سرشان دربرابر دشمن مراقبت نمایند.
, .,,
جانشین سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد:مردم با کسی تعارف ندارند،ملت یک ولی و یک صاحب دارد که به ایشان اقتدا می کنند و لذا این آهنگ ها و مسائل شورایی کردن رهبری به طور قطع راه به جایی نمی برند و این افراد لازم است به خودشان بیاند.
,,
فضلی درادامه در خصوص فرآیند گسترش تحریم ها علیه سپاه پاسداران در گنگره آمریکا گفت: این شاخ شکسته های آمریکایی بار اول نیست که حرف ها و پیمان های خودشان را نقض می کنند و قطعا هم بار آخرشان هم نخواهد بود.
,,
وی تصریح کرد:در این مدت 37 سال که از عمر انقلاب اسلامی می گذرد به طور مکررو به دفعات این مسائل را آز زبان آنها شنیده ایم و امروز آنها طبل تو خالی شده اند و مردم ایران اسلامی در سایه اطاعت از ولی فقیه و در سایه وحدت و یکدلی از آرمان ها و ارزشهای انقلاب دفاع خواهند کرد.
,,
جانشین سازمان بسیج مستضعفین اظهارکرد: کسانی که کنگره آمریکا روی آنها حساب باز کرده همان وهابیت و تکفیری های هستند که جایگاهی در ایران اسلامی ندارند وهمان تفکیری هایی که در سوریه ، عراق ، یمن و در کشورهای اسلامی تلاش های بیهوده ای انجام می دهند .
,,
فضلی افزود: بدون شک این اولین بار نیست که چنین اخبار و مصوباتی از گنگره آمریکا شنیده می شودو قطعا هیچ تاثیری در اراده این ملت نخواهد داشت و امروز فرزندان امت اسلامی در دفاع از آرمان های انقلاب مقتدرانه ایستاده اند.
, .,,
وی درادامه با اشاره به انتخابات پیش رو در اسفندماه امسال گفت:کاندیداها به تکلیف اسلامی و ولایی و نیز پاسداری از حرمت خون شهداء عنایت ویژه ای داشته باشند تا حضور مقتدرانه را در عرصه انتخابات شاهد باشیم.
,,
فضلی افزود:این ملت همیشه ثابت کردندکه از دین خدا حمایت می کنند و با بصیرت و با هوشمندی مثل گذشته در انتخابات شرکت خواهند کرد.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه