فرماندار شهرستان شهرکرد:

زمان ثبت‌نام داوطلبان مجلس خبرگان به پایان رسید

زمان ثبت‌نام داوطلبان مجلس خبرگان به پایان رسید
فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: از ابتدای زمان ثبت‌نام تاکنون 16 نفر برای انتخابات خبرگان در استان ثبت‌نام کرده‌اند، زمان ثبت‌نام از داوطلبان نامزدی انتخابات مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حمید ملک‌پور دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار بام ایران خبر اظهار کرد:از ابتدای زمان ثبت‌نام تاکنون 16 نفر برای انتخابات خبرگان در استان ثبت‌نام کرده‌اند.

وی یادآور شد:همچنین در بخش ثبت‌نام از داوطلبان مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرکرد، سامان و بن، تاکنون 19نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

 ملک پور با بیان اینکه تا کنون 19 نفر در شهرستان های شهرکرد، سامان و بن برای مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده اند بیان داشت: از  17 داوطلب مرد و دو داوطلب زن هستند.

ملکپور دهکردی همچنین از تشکیل ستاد ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در دادگستری استان خبر دادو گفت: برخورد با متخلفان و کسانی که قبل از موعد مقرر، فعالیتی بر خلاف مصالح عمومی انجام دهند از مهمترین وظایف این ستاد است.

وی یادآور شد: تایید صلاحیت کسانی که داوطلب در انتخابات بوده اند 20 بهمن ماه مشخص خواهد شد.

 ملک پور تاکید کرد: انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، هفتم اسفند سال جاری به صورت سراسری در کشور برگزار می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه