امام جمعه کوهرنگ:

9 دی ماه تجلی«نه گفتن» به همه سلیقه های سیاسی است

9 دی ماه تجلی«نه گفتن» به همه سلیقه های سیاسی است
امام جمعه کوهرنگ گفت: نهم دی ماه، روز را تجلی ولایتمداری ملت سرافراز ایران اسلامی و «نه گفتن» به همه سلیقه های سیاسی چپ و راست است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، حجت الاسلام سیدشهاب الدین طباطبایی، امام جمعه کوهرنگ، در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چلگرد، با تبریک میلاد فرخنده نبی مکرم اسلام(ص) و هفته وحدت، پیامبر خاتم، محمد مصطفی(ص) را مظهر رحمت بیان کرد و گفت: اسلام با اخلاق پیامبر(ص) و با شمشیر امیر مؤمنان(ع) و با سخاوت و بخشندگی حضرت زهرا(س) به عالم معرفی و فراگیر شد.

امام جمعه کوهرنگ در ادامه با اشاره به طرح تصویب منع صدور روا دید برای افراد مرتبط با ایران، این طرح را نقض برجام دانست و افزود: تصویب چنین طرح هایی از سوی آمریکا بازی گرفتن شعور سیاسی ملت و مسئولان نظام است که می طلبد وزارت خارجه در این رابطه تصمیمات جدی و عملی اتخاذ کند.

وی با محکوم کردن کشتار شیعیان نیجریه از سوی ارتش این کشور، سکوت مجامع بین المللی را شرم آور دانست و ابراز داشت: متأسفانه مدعیان حقوق بشر تنها می توانند در برابر ایران بیانیه صادر کنند این در حالی  است که در این کشور همه اقوام و اقلیت ها در کنار هم بدون کوچک ترین مشکلی در حال زندگی هستند.

حجت الاسلام طباطبایی در ادامه به موضوع انتخابات اشاره کرد و با تأکید بر این که مردم باید افرادی را انتخاب کنند که در مرحله نخست ولایتمدار باشند و بتوانند از حقوق آن ها دفاع کنند، گفت: انتخابات رقم زدن به سرنوشت خود ما است، پس با بصیرت نسبت به آینده خود دغدغه داشته باشیم.

امام جمعه کوهرنگ همچنین با گرامی داشت سالروز نهم دی ماه، این روز را تجلی ولایتمداری ملت سرافراز ایران اسلامی دانست و گفت: 9 دی ماه تجلی اظهار ارادت قلبی به آرمان های اصیل اسلام و انقلاب اسلامی و «نه گفتن» به همه سلیقه های سیاسی چپ و راست است که باید امسال نیز با حضور همگانی مردم از سال های گذشته پرشورتر برگزار شود.
 
 
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه