چماق به دستان طرفدار شاه در دامغان

چماق به دستان طرفدار شاه در دامغان
در مهر ماه سال 57 شهربانی با توجه به اینکه از تظاهرات مردم دامغان به تنگ آمده بود افرادی را از شهرها و روستاهای اطراف جمع کرده بودند تا با وجود این افراد شهر را شلوغ و رعب و وحشت را در دل مردم ایجاد کنند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  مرآت نیوز  به نقل از تیتریک، محمد رضا طاهری از جانبازان و جوانان انقلاب از خاطرات خود گفت: در مهر ماه سال 57  شهربانی با توجه به اینکه از تظاهرات مردم دامغان به تنگ آمده بود افرادی را از شهرها و روستاهای اطراف جمع کرده بودند تا با وجود این افراد شهر را شلوغ و رعب و وحشت را در دل مردم ایجاد کنند .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرآت نیوز ,

وی گفت: روزی در خیابان امام در حال حرکت بودیم که متوجه دسته ای شدیم که با شعار " جاوید شاه " و با چوب دستی هایی بر دست  در حال حرکت بودند و هر فردی که در سر راه آنان قرار می گرفت را مورد حمله قرار می دادند و در مسیر به  مغازه هایی را که از طرف شهربانی مشخص شده بود حمله می کردند و اجناس مغازه را غارت می کردند.

,

, ,

این افراد به آنچه که می خواستند رسیده بودند و رعب و وحشت را در دل مردم ایجاد کردند به گونه ای که تا چند روز خبری از راهپیمایی بر علیه شاه نبود تا اینکه طلاب انقلابی دامغان از جمله داوود الموسوی و تقوی نماینده ای را از حوزه علمیه قم برای بازدید و تعیین خسارت مغازه های آسیب دیده به دامغان فرستادند.

,

 

,

چند روز بعد از آن حادثه آیت الله حاج شیخ محمد یزدی از قم برای بازدید به دامغان آمد و جوانان انقلابی همگی منتظر حضور آقای یزدی بودند و بعد از حضور آیت الله یزدی در دامغان مردم و جوانان پشت سر آین الله حرکت کردند تا اینکه مامورین شهربانی جلوی آیت الله را گرفتند و از آیت الله دلیل حضور را خواستند که وی گفت دلیل از حضور ماموریتی است که دارد برای خساراتی که شهربانی به مردم وارد گکرده است و گفت: مردم به روحانیت علاقه دارند و به همین دلیل با من همراه هستند.

,

پس از حضور آیت الله یزدی در دامغان دوباره شور و حال به شهر آمد و شهر دامغان به وضعیت انقلابی خود بازگشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه