با حضورجوانترین کاندیدای خبرگان رهبری:
حجت الاسلام پروایی داوطلب نمایندگی در خبرگان رهبری شد
تا پایان مهلت نام نویسشی خبرگان رهبری 30 داوطلب نمایندگی پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری درحوزه انتخابیه گیلان ثبت نام کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریان خبر، ثبت نام پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید و بسیاری از چهرههای مشهور با حضور در فرمانداری رشت ,قم و همچنین ستاد انتخابات وزارت کشور رسماً نامزد ورود به مجلس خبرگان رهبری شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,
جوان ترین داوطلب مجلس خبرگان رهبری که در حوزه انتخابیه گیلان نام نویسی کرد احمد پروایی ریک با 33 سال سن و مسن ترین داوطلب محمد علی فیض گیلانی است که 91 سال سن دارد.
گیلان درمجلس خبرگان رهبری 4 کرسی دارد.
,
,
بررسی صلاحیت داوطلبان خبرگان رهبری از فردا به مدت ۳۰ روز آغاز می شود.
,نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان خبرگان هفتم بهمن ماه توسط شورای نگهبان اعلام می شود و داوطلبان رد صلاحیت شده می توانند تا ۱۰ بهمن ماه اعتراض خود را نسبت به نتایج اعلام کنند.
,شورای نگهبان نیز تا ۲۰ بهمن ماه اعتراض داوطلبان رد صلاحیت شده را بررسی می کند.
,همچنین اسامی نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۲۱ بهمن ماه منتشر می شود و داوطلبان می توانند از ۲۲ بهمن تا پنجم اسفندماه نسبت به تبلیغات اقدام کنند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه