اگرچه سقف خانه ام فروریخت اما برای دفاع از انقلاب تردید نمی کنم
مردم برف زده غرب مازندران با بیان این مطلب که امسال نیز همانند سال های گذشته در راهپیمایی 22 بهمن شرکت می کنیم، اعلام داشتند به دشمنان ایران می فهمانیم که دفاع از انقلاب وظیفه ماست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ ،براثر بارش برف سنگین در استان مازندران از روز شنبه 11 بهمن ماه ، راههای اصلی و فرعی شهرستانهای نور تا رامسر و 140 روستای غرب مازندران مسدود شد که عملیات بازگشایی محورهای کوهستانی این مراکز توسط نیروهای راهداری ،لجستیک سپاه بخشداری ها و امدادی همچنان ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از , بلاغ,نوشهر در هفتمین روز برفی با آنکه به گفته مسئولین از بحران برف خارج شده اما شاهدسقوط سقف واحدهای مسکونی و خسارت های 70 تا 100 به درختان و باغ های مرکبات این شهرستان هستیم که این مسئله خود فاز جدیدی از بحران را رقم میزند.
,نشست و انباشت برف بر سقف واحدهای مسکونی، تجاری و اداری و آموزشی، خطر ریزش و تخریب این واحدها و تخریب درصد بالایی از باغ مرکبات سبب شده مردم تاکنون خسارتهای زیادی را متحمل شوند.
,خانم نوری فر از اهالی روستای حمزه ده در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به تخریب خانه اش به علت بارش برف هفته گذشته گفت: با اینکه خانه های برخی از اهالی روستا از همان روز های اول بارش برف تخریب شده بود بازرسین بعد چهار روز آن هم با اسرار زیاد دهیاری و شورا و فقط برای تایین خسارت به روستای ما آمدند و تاکنون هیچ کمکی نکرده اند.
,وی با اشاره به اینکه پاکسازی جاده های روستا را مردم و شورا با هزینه خودشان انجام دادند افزود: اکثر درختان مرکبات این روستا از بین رفته و ما از مسئولین درخواست داریم به ما کمک کنند تا بتوانیم خسارت ها بوجود آمده را جبران کنیم.
,محمد رمضان دیده از اهالی روستای سنگ سرا نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در حالی که نیمی از سقف خانه من بر اثر بارش شدید برف فروریخته بنیاد مسکن می گوید باید تمام سقف تخریب شود تا دولت به شما کمک کند تازه پوشش سقف هم باید از نوع ایرانیت باشد.
,وی با بیان اینکه خیلی از خانه های اهالی روستای سنگ سرا دچار خسارت شدند بیان کرد: از ابتدای بارش برف تا سه روز نه آب داشتیم نه برق مردم، بسیج و دهیاری با همکاری هم به کمک مردم رفتند وهیچ خودروی امدادی از طرف دولت برای امداد رسانی و پاکسازی مسیر ها به روستای ما نیامد.
,وی با اشاره به این نکته که مسئولین فقط موقعی که به ما نیاز دارند باید به فکر مردم باشند؟ تاکید کرد: با وجود این همه سختی برنامه های دهه فجر در روستا انجام می شود و امسال همانند سال های گذشته در راهپیمایی 22 بهمن شرکت می کنیم و به دشمنان ایران می فهمانیم که دفاع از انقلاب وظیفه ماست و هیچ عاملی باعث عقب نشینی ما نمی شود.
,خانم سیدی فر از روستای نجارده نیز در گفتگو با خبرنگار بلاغ با اشاره بارش برف شدید هفته گذشته گفت : روستای ما دو روز از آب و برق محروم بود و مردم با کمک بسیج و دهیاری با موتور برق و آب کردن برف ها نانوایی را راه انداختند.
,وی افزود : برخی از منازل مسکونی و بسیاری از باغ های مرکبات تخریب شده اند و مردم خسارات زیادی را متحمل شده اند از مسئولین می خواهم که به داد مردم برسند که رنج تحمل سختی ها برای آن ها چند برابر نشود.
,بهزاد حداد از روستای فراشکلا نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: 4 روز از فرو ریختن سقف خانه ام به علت بارش شدید برف می گذرد مسئولین فقط نظاره گر بودند می گویند برای کمک با شما تماس بگیرم ،من تا کی منتظر بمانم ،خیلی از اهالی به مشکل من دچار شدند از مسئولین می خواهم به ما کمک کنند.
,وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه در راهپیمایی 22 بهمن شرکت می کند گفت: شرکت در راهپیمایی وظیفه ماست اگر تمام خانه ام خراب می شد هم دست از دفاع از انقلاب برنمی داشتم .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه