فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز خبر داد:
در شهرستان طرقبه شاندیز تلفات ناشی از آنفلوآنزا وجود ندارد
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذای شهرستان بینالود با حضور فرماندار بر گزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذای شهرستان بینالود با حضور فرماندار بر گزار شد.
سید حسن حسینی در این جلسه گفت : خوشبختانه در مراکز تحت پوشش شبکه بهداشت شهرستان بینالود (طرقبه شاندیز )تا کنون هیچ موردی فوتی و تلفات ناشی از آنفلوآنزانداشته ایم.
رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذای شهرستان بینالود ادامه داد: تعداد معدودی که با وجود سرماخوردگی و مراجعه به درمانگاه های تحت پوشش به صورت سرپایی اقدام و رفع شده است .
وی ضمن اشاره به مصوبات جلسه ادامه داد: یکی از مطالب مهم در خصوص دفع زباله های روستای چاهشک بخش شاندیز که این امر محقق شده و تداوم آن توسط محیط زیست و بخشدار را تاکید نمود.
فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز درخصوص مشکلات عدم پوشش شبکه آبفای روستایی در برخی روستا های شهرستان گفت: بخشداران با برگزاری جلسات اطلاع رسانی لازم به روستاهای عدم شبکه آبفای روستایی شهرستان ضمن تاکید بر انجام آن نسبت به طی نمودن روال قانونی اقدام نمایند
وی همچنین ادامه داد: اداره محیط زیست شهرستان موظف شد تمام رستورانها و اماکن پذیرایی نسبت به ایجاد طرح سپتیگ پیگیری و اقدام نماید.
انتهای پیام/رض
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه