بحران در تیم نفت؛ منصوریان من هم می روم!

بحران در تیم نفت؛ منصوریان من هم می روم!
بازیکنان تیم نفت که باز هم حاضر نبودند در تمرین امروز این تیم شرکت کنند بالاخره با صحبت‌های سرمربی خود حاضر به تمرین شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی که علیرضا منصوریان سرمربی تیم نفت با بازیکنان تیمش صحبت کرده بود ضمن پایان دادن به تحریم تمرینات این تیم به دلیل مشکلات مالی امروز برای بازی مقابل تراکتورسازی در تمرین حاضر شوند اما بازیکنان نفت پس از حضور در ورزشگاه تهرانسر لباس‌های ورزشی به تن نکرده و به منصوریان گفتند که فقط به خاطر شخص او در بازی فردا مقابل تراکتورسازی حاضر می‌شوند و حتی به هتل‌ هم نخواهند رفت. به گونه‌ای که فردا از خانه‌های خود راهی استادیوم خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این مسئله باعث شد تا منصوریان مجددا با بازیکنان تیم‌اش صحبت کند و به آنها بگوید که اگر بعد از بازی مقابل تراکتورسازی به بازیکنان نفت پرداختی صورت نگیرد او هم موضوع جدایی‌اش از باشگاه نفت را بررسی خواهد کرد.

,

این صحبت‌های منصوریان باعث شد تا بازیکنان نفت ضمن پذیرش حرف سرمربی خود لباس‌های ورزشی به تن کرده و تمرین کنند اما نفتی‌ها کماکان خواستار این هستند تا فردای بازی با تراکتورسازی مسئولان این باشگاه دست پر به تمرین این تیم بروند و مطالبات مالی آنها را پرداخت کنند.

,

انتهای پیام/ا

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه