آلبوم موسیقی هنرمند گناوه ای رونمایی شد
آلبوم «بارون احساس» ماهان مقدس زاده هنرمند گناوهای در مجتمع فرهنگی هنری این شهر رونمایی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماهان مقدس زاده هنرمند هم استانی در گفتگو با سیرنگ در این خصوص گفت: آلبوم «باروت احساس» در فضای پاپ تهیه شده است و در آن 9 آهنگ با نامهای لحظههای من، بارون احساس، معجزه، معما، دریای آسمونی (خلیجفارس)، شو نشینی و به تو مدیونم به همراه دو آهنگ بدون کلام گنجانده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیرنگ,مقدس زاده با بیان اینکه تهیه این آلبوم سه سال زمان برده است، افزود: تأکید بر کیفیت آثار ارائه شده دلیل طولانی شدن روند ارائه این آلبوم بوده است و در آهنگسازی و تنظیم آثار از هنرمندان شناختهشده این عرصه در سطح ملی مانند بهزاد رواقی، مسعود مجیدی و معین راهبر استفاده شده است که پیش از این با گروه ارکستر ملی و هنرمندانی مانند رضا صادقی، احسان خواجه امیری، مرحوم مرتضی پاشایی و محمد اصفهانی و ... همکاری داشتهاند.
,وی خاطرنشان کرد: بیشتر آهنگهای این آلبوم ریتم چهار چهار دارند و از سازهای سنتی و پاپ در آنها استفاده شده است.
,این هنرمند جوان گناوهای در خصوص فعالیتهای هنری خود در عرصه موسیقی نیز اظهار داشت: فعالیتهای خود را از سال 1388 در کنار تحصیل در دانشگاه در شیراز آغاز کردم و تاکنون 15 آهنگ داشتهام که 7 آهنگ در آلبوم احساس ارائه شده است، 3 آهنگ نیز در حال ساخت هستند، یک آهنگ نیز برای برنامه شونشینی صداوسیمای مرکز بوشهر در سال 93 ساخته شد و چهار آهنگ دیگر نیز به صورت تک آهنگ منتشر شدهاند.
,وی در خصوص موانع پیش روی خوانندگان پاپ هم استانی، گفت: نبود امکانات مناسب مانند استودیوهای حرفهای و اساتید مجرب کافی مهمترین مشکل هنرمندان این عرصه است.
,ماهان مقدس زاده هنرمند هم استانی متولد 1367 در بندر گناوه است./ انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه