پس از جابجایی؛
پل عابر ابتدای نیسم شهر مکانیزه می شود
شهردار نسیم شهر گفت: در راستای خدمت رسانی بهتر به شهروندان پل عابر ابتدای نسیم شهر را مکانیزه می کنیم و این موضوع الان در دستور کار ما قرار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه، پس از مدت ها رایزنی مسولین و پیگیری های شهروندان بهارستان، خوشبختانه در چند روز گذشته شاهد انتقال پل هوایی شهرک کلمه به ابتدای نسیم شهر بودیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه, , ,این اتفاق سبب می شود که دیگر لازم نباشد برای گذر از خیابان پر تردد و ترازیتی جاده ساوه عابران مجبور باشند مسافت طولانی را برای رسیدن به پل عابر طی کنند و یا با عبور از عرض خیابان جان خود را به خطر بیاندازند .
,

,
,
در همین ارتباط مهندس جانعلی زاده ، شهردار نسیم شهر جزییات طرح جابجایی این پل هوایی را این طور بیان کرد :اجرای پروژه انتقال پل هوایی ابتدای نسیم شهر در حقیقت باید در ماههای گذشته انجام می شد ولی با توجه به فشردگی برنامه ها و اتفاقاتی که در طول امسال رخ داد که از جمله آن به سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت به شهرستان بهارستان می توان اشاره کرد،زمان اجرای این پروژه به عقب افتاد و حالا صورت گرفت.
مهندس جانعلی زاده در ادامه صحبتش به دلایل و اهمیت
اجرای این پروژه اشاره کرد و افزود:ورودی نسیم شهر در سالهای گذشته از همان محلی بود که در ابتدا این پل عابر در آنجا قرار داشت ولی با توجه به اصلاح هندسی ورودی شهر نسیم شهر و تغییراتی که ایجاد شد ،لازم بود که این پل نیز جابجا شود تا خدمات بهتری به مردم داده شود و مردم از رفاه بیشتری بهرمند باشند و تردد راحت تر باشد.
,
,
,
وی همچنین درباره گلایه بعضی از شهروندان بخاطر ایجاد رافیک هنگام جابجایی این پل ،پاسخ داد :ما از شهروندان محترم بابت ایجاد خلل و مشکلاتی که در رفت و آمد آنها پیش آمد پوزش میخواهیمو همچنین از رانندگانی که در ترافیک گیر کردند نیز عذرخواهی میکنم.تمام این کارها در جهت خدمت رسانی بهتر به مردم است.
شهردار نسیم شهر در پایان وعده داد :سعی ما در این است که بتوانیم در آینده نزدیک در جهت خدمت رسانی بهتر به شهروندان ،این پل را مکانیزه کنیم و این موضوع الان در دستور کار ما قرار دارد.
, ,
]
ارسال دیدگاه