جلسه شورای ترافیک شهرستان مانه وسملقان برگزار شد
جلسه شورای ترافیک شهرستان با حضور معاونت فرمانداری و دستگاه های مربوطه برگزار گردید[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری آشخانه؛ جلسه شورای ترافیک شهرستان با حضور معاونت فرمانداری و دستگاه های مربوطه برگزار گردید .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,
دراین جلسه ابتدا به بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی شورای ترافیک پرداخته شد که در اکثر موارد مصوبات اجرا شده و تعداد محدود باقی مانده نیز در آینده ای نزدیک اجرا خواهند شد .
,
همچنین نماینده راهنمایی و رانندگی ، برخی از مسائل و مشکلات موجود در سطح راه های شهرستان رابیان نمود مانند تعداد چراغ های برق خاموش موجود در محور جوزک - چمن بید ، نصب رفلکتور ها و مواردی از این دست که مدیریت اداره راه شهرستان بیان کرد:در اسرع وقت نسبت به بررسی و انجام عملیات مناسب در رابطه با این موارد اقدام خواهد شد .
,
معاونت فرمانداری نیز بیان نمودند عملیات مربوط به ترافیک مربوط به راه های روستاها نیز از جمله وظایف دهیارها می باشد و با توجه به این امر که روستاها ، نمونه خیلی کوچکتر شهرها هستند ، دهیاری نیز مانند شهرداری در خصوص انجام کارهای مربوطه با این مسائل مسئول می باشد .
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه