در آستانه میلاد پیامبر،
شب شعر نور ولایت در گناباد برگزار شد + تصاویر
در آستانه سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) شب شعر نور ولایت در محضرامام جمعه گناباد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، شب شعر نور ولایت دیشب (یکشنبه) در دفتر امام جمعه گناباد و با حضور شاعران گنابادی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,حجت الاسلام حسن صادقی نسب، امام جمعه گناباد در این مراسم گفت: یکی از راه های تبلیغ و ترویج دین، استفاده از زبان هنر بویژه شعر می باشد و با توجه به اینکه دشمنان از هنر برای ترویج منکرات استفاده می کنند ما باید از هنر برای ترویج معروفات در جامعه استفاده نماییم.
,وی با بیان اینکه ائمه عصمت و طهارت نیز از شعر و شعرخوانی استقبال می نمودند، اظهار کرد: در تمامی دوران تاریخی، شاعران با زبان شعر، حقایق را برای ماندگاری در ذهن ها به خوبی بیان نموده اند که در این خصوص شاعران به نام ایران ازجمله حافظ، مولوی و سعدی حقایق قرآنی بسیار مهمی را به نظم تبدیل نموده اند.
,حجت الاسلام صادقی ادامه داد: در همین راستا شاعران باید در برخی از مواردی که جامعه دچار غفلت شده اند، با زبان شعر مردم را تشویق به انجام آنها نمایند.
,مهدی رمضانی، مسئول انجمن ادبی محمد پروین گنابادی نیز در این مراسم شب شعر گفت: در جامعه کنونی عدم درک ضرورت و شناخت شهیدی از حوزه ادبیات صورت گرفته است در صورتی که با نگاه به کلام بزرگان و در عصر کنونی مقام معظم رهبری، اهمیت این موضوع و توجه به شعر نمایان می شود چراکه تاثیرگذاری کلام ادبی در حوزه تربیتی و انتقال مفاهیم ارزشی بسیار زیاد است.
,وی افزود: جلسات و نشست های ادبی تنها کارکرد مقطعی و لذت شنیداری ندارند بلکه زبان و هنر کلامی در توسعه همه جانبه جامعه مهم است اما نگاه نمادین و غیرضروری به این مسئله سبب شده که این مسئله تحقق پیدا نکرده است.
,در ادامه شاعران گنابادی متون نظم و نثر خود را در وصف پیامبر گرامی اسلام و امام جعفر صادق (ع) بیان و در پایان از زحمات شاعران گنابادی در ترویج مبانی دینی توسط امام جمعه شهرستان تقدیر و تشکر شد.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه