برآستان 9 دی، سرتعظیم فرود باید آورد

برآستان 9 دی، سرتعظیم فرود باید آورد
9 دی همان روزی است که مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی یک بار دیگر نقشه شوم دشمنان خود را نقش بر آب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام لردگان؛‌

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام لردگان؛‌,
,
,

9 دی همان روزی است که مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی یک بار دیگر نقشه شوم دشمنان خود را نقش بر آب کرد.

همان روزی که در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار و جاودانه شد، همان روزی که نقشش کمتر از 22 بهمن سال 57 نبوده است، همان روزی که به نام بصیرت ملت ثبت شد.

اکنون که در آستانه سالگرد این حماسه عظیم قرار داریم در مطلب ذین جهت یادآوری و تنویر افکار عمومی و بیداری خواص بی بصیرت و همچنین تذکر به جریانات و احزاب و گروه‌های سیاسی خالی از لطف نیست.

نقش ولایت‌فقیه که از اعتقادات شیعه است و رهبری و ارشادات امام خامنه‌ای (مدظله) جهت خنثی‌سازی توطئه دشمنان کلید حل معماهای دشمنی انقلاب است.

تاریخ اثبات کرده که، ولایت‌مداری یعنی پشت سر رهبری انقلاب حرکت کردن پس جلوتر از ایشان حرکت نکنیم.

براساس حاکمیت روح قوانین اسلامی در جامعه و سنویت قانون اساسی در انقلاب اسلامی راهی برای مطالبه حق جز از این طریق باقی نمی‌ماند.

انقلاب اسلامی قانون اساسی ولایت‌فقیه مشترکات تمام احزاب و گروه‌های سیاسی است پس هیچ گروهی حق مصادره به مطلوب آنها را ندارد.

نقشه راه احزاب و جریانات سیاسی بر این باشد که دشمن دست از دشمنی با انقلاب اسلامی برنداشته پس مواظب نفوذ آن باشند.

پیروز واقعی هر انتخاباتی ملت هستند پس با کج خلقی و کج سلیقگی کام ملت را تلخ نکنند.

تمام گروه‌ها و طیف‌های سیاسی بدانند، ملت، همیشه گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده و هستند پس خیال خام نکنند.

تاریخ انقلاب را که ورق می‌زنیم در همه سال‌ها شاهد بودیم ملت ایران اسلامی با حضور خود تقویت‌کننده موتور انقلاب بوده و پس بعضی از جریانات داخلی و خارجی مواظب توهمات پوشالی خود باشند.

آنچه موجب بیمه شدن ملت در مقابل نفود دشمن است، فرمایشات رهبر معظم انقلاب و عمل به این فرمایشات است ولاغیر.

ملت از خواص و جریانات سیاسی جامعه، توقع همدلی و همزباتی دارند ولاغیر. پس با رصد اوضاع و احوال منطقه‌ای و بین‌المللی به هوش باشند و در رفتار خود مصالح نظام را در نظر بگیرند.

اما آنچه لازم است در پایان توضیح داده شود این که هیچ وقت 9 دی فراموش نخواهد شد و کسانی که دارند با خاک آتش را خاموش می‌کنند سخت در اشتباهند.

 9 دی ماندگار شد، هرساله ملت بخاطر پیروزی خود این روز را جشن خواهد گرفت و کوته فکران بی‌بصیرت انقلاب به فکر فتنه‌ای جدید نباشند و تئوری شورایی شدن رهبری را تکرار نکنند که سیل خروشان ملت آنها را به اعماق گورستان تاریخ خواهد برد.


فاضل محمدی / کارشناس ارشد حقوق جرم شناسی

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه