برگزاری جشنواره فرهنگی هنری با محوریت احیای دریاچه ارومیه در سطح استان

برگزاری جشنواره فرهنگی هنری با محوریت احیای دریاچه ارومیه در سطح استان
علی اکبر صفی پور با حضور در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملکان یادآور شد: برگزاری این جشنواره فرصتی برای آشنایی عموم مردم با آسیب های زیست محیطی بحران خشکسالی دریاچه ارومیه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار ملکان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با حضور در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملکان اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی در کشور جزو آن دسته از شوراهایی است که زیر نظر شورای انقلاب فرهنگی است و فلسفه ی اصلی این شورا مدیریت و سیاست گذاری است و جایگاه اجرایی ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار ملکان،, دیار ملکان،, دیار ملکان،, مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با حضور در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملکان اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی در کشور جزو آن دسته از شوراهایی است که زیر نظر شورای انقلاب فرهنگی است و فلسفه ی اصلی این شورا مدیریت و سیاست گذاری است و جایگاه اجرایی ندارد.,

صفی پور افزود: در حوزه فرهنگ و مسایل اجتماعی نگاه ها و نگرش های متفاوتی وجود دارد که متسفانه در حوزه فرهنگی بسیار سخت است و مهمترین ویژگی که یک شورای فرهنگ عمومی دانستن مسیر و هدایت یا اصلاح آن مسیری است که مردم در پیش گرفته اند.

, صفی پور افزود: در حوزه فرهنگ و مسایل اجتماعی نگاه ها و نگرش های متفاوتی وجود دارد که متسفانه در حوزه فرهنگی بسیار سخت است و مهمترین ویژگی که یک شورای فرهنگ عمومی دانستن مسیر و هدایت یا اصلاح آن مسیری است که مردم در پیش گرفته اند.,

وی در ادامه  به برگزاری جشنواره در رشته های عکس، فیلم، شعر، هنرهای تجسمی، کاریکاتور، هنرهای نمایشی و موسیقی در خصوص احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد و افزود: برگزاری این جشنواره فرصتی برای آشنایی عموم مردم با آسیب های زیست محیطی بحران خشکسالی دریاچه ارومیه است و از تمامی ظرفیت ها از قبیل مطبوعات، روزنامه ها ، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری و غیره در این راستا در تمامی شهرستان ها استفاده خواهیم کرد.

, برگزاری جشنواره در رشته های عکس، فیلم، شعر، هنرهای تجسمی، کاریکاتور، هنرهای نمایشی و موسیقی در خصوص احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد و افزود: برگزاری این جشنواره فرصتی برای آشنایی عموم مردم با آسیب های زیست محیطی بحران خشکسالی دریاچه ارومیه است و از تمامی ظرفیت ها از قبیل مطبوعات، روزنامه ها ، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری و غیره در این راستا در تمامی شهرستان ها استفاده خواهیم کرد.,

مدیرکل ارشاد استان در ادامه به تامین حداقل دو آموزشگاه هنری در سطح هر شهرستان تاکید کرد و افزود: تامین این آموزشگاه ها قطعا” می تواند تاثیر بسزایی را در رشد و شکوفایی جوانان و علاقمندان به مسایل فرهنگی و هنری را داشته باشد.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه