افتخاری دیگر برای استان قزوین؛

دانشجوی قزوینی بر جایگاه سوم مسابقات قرآن کریم کشور ایستاد

دانشجوی قزوینی بر جایگاه سوم مسابقات قرآن کریم کشور ایستاد
دانشجوی قاری قزوینی، توانست افتخاری دیگر برای استان قزوین به دست آورد و عنوان سوم سی‌ و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم در کشورمان را کسب کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا»، سیدمصطفی حسینی از قاریان برجسته استان قزوین با کسب امتیاز عالی در جایگاه سوم بخش تلاوت سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این قاری قزوینی که در رشته بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین مشغول به تحصیل است به اقرار داوران ممتاز بین المللی با قرائت زیبای خود به عنوان پدیده سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی، توانست در جایگاه سوم این مسابقات قرار بگیرد.
وی توانست جایزه برترین تلاوت معنا محور به قاری قزوینی به سبب نوآوری هایی که در قرائت خود انجام داد را به دست آورد و به عنوان یکی از قاریان برجسته و پدیده این دوره از مسابقات معرفی شود.

,
,

وی بعد از حامد ولیزاده از آذربایجان غربی و مهدی ساعد از همدان توانست مقام سوم این مسابقات که در کرمانشاه برگزار شد را کسب کرده و عنوان قاری عالی را از آن خود کند.
سیدمصطفی حسینی فرزند آزاده و جانباز قزوینی، متولد ۱۳۷۴ قزوین است و در سال ۱۳۹۲ در مسابقات بین‌المللی کویت در حالی که تنها ۱۸ سال داشت توانست مقام سوم این رقابت‌ها را به دست آورد.
لازم به ذکر است در سی‌ و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم، استان قزوین با درخشش سید مصطفی حسینی، سعید علی‌اکبری و سکینه صفری نمایندگان استان قزوین در مسابقات سراسری قرآن که موفق به کسب مقام در رشته های قرائت، حفظ کل و حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم شدند موفق تر از سال های پیش بود و توانست به عنوان پنجمین استان برتر قرآنی کشور بعد از استان‌های اصفهان، تهران، زنجان و خوزستان معرفی شود.
همچنین جایزه استاد فقید علامی به عنوان استاد متخلق به اخلاق قرآنی با نظر داوران به سعید علی‌اکبری، نماینده قزوین در رشته حفظ کل تعلق گرفت.
پایگاه خبری دانشجویان استان قزوین «کیوسنا»، این موفقیت بزرگ را به سید مصطفی حسینی دانشجوی قزوینی و جامعه قرآنی استان قزوین تبریک گفته و آرزوی استمرار چنین موفقیت هایی را در آینده برای دارالمومنین دارد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه